• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.09.2023

09:10

"To je tvoj izbor, sad snosi posledice", zadrugari "udarlili" na Aneli, kritikovali njen odabir muškarca (VIDEO)

Youtube printscreeen/Zadruga Official

Rijaliti

"To je tvoj izbor, sad snosi posledice", zadrugari "udarlili" na Aneli, kritikovali njen odabir muškarca (VIDEO)

Podeli vest

Aneli Ahmić, učesnica "Elite 7" koja je svojim ulaskom napravila najveću pompu izjavivši da joj je Stanija Dobrojević preotela supruga, sinoć je za crnim stolom bila tema jer su učesnici videli njen razgovor s Janjušem. Ona se jadala Janjuševiću i Sanjinu o tome kako ju je muž ostavio, ali i zlostavljao u trudnoći.

Zadrugari su pogledali video-prilog u kom se Aneli jada Janjušu i Sanjinu o njenom odnosu sa Asminom.

Foto: Youtube printscreeen/Zadruga Official

 

 

Sada su dobili priliku da prokomentarišu njenu životnu priču koju je iznela:

- Ja nisam ovo znao, takav način ponašanja to mi je ne znam, da se upiše kao sekretarica može svaka, nečiji izbori su nečiji izbori, ja ne mogu da se mešam u to, izbori su problem, snosi posledice, sve mi to prebrzo deluje, nekom napraviš dete, pa hoćeš da se veriš, pa prevariš, ne znam, jezivo mi je, najviše će ispaštati to dete zbog oca, te priče da neko nije znao, meni ne pije vodu. Sve kada su iznosili ovakve ili onakve stvari, sve i da jeste tako, jel to razlog - rekao je Đedović.

Nakon njega Anelin razgovor s Janjušem prokomentarisala je i Irina 2 Hot:

- Meni je jeziva cela ova priča, ja nju sa jedne strane kapiram zato što sam i ja majka. Po meni nije napravila grešku što je došla ovde, mnogo je ružnija da je ostala da sedi kući i da je dete gleda kući kako plače non stop, i da je pita mama šta je, a ona ne zna da joj objasni - rekla je Irina.

Foto: Youtube printscreeen/Zadruga Official

 

 

Međutim, Janjuš je stao na Anelinu stranu i istakao da je prevarenoj ženi najteže: 

- Pametni ljudi mogu da skontaju ovu priču, kada imaš nekog drugog sa kim opštiš, a imaš nekog kući, ti dolaziš do problema, to eskalira na prevarenoj ženi, ona je meni rekla da je udario i kad je bila trudna - rekao je Janjuš.

A onda je ustala i Aneli koja je izjavila da je zabrinuta za ćerku i da ne zna šta se dešava s njom, kao i da li njen bivši muž sada maltretira i nju i njenu majku.

- Ja više ne znam šta se meni dešava u glavi, pola stvari zaboravim, pola se setim kada pričam o tome, plašim se šta radi mojoj mami i mojoj ćerkici, vi ste svi videli kakve je on meni reči govorio, udario me dok sam bila trudna, posvađali smo se - rekla je Aneli.

U priču se odmah uključio i Lepi Mića koji je dao svoje mišljenje:

- Njen je problem što ona iznosi komad po komad, ja čujem od Zadrugara folirant, fejk priča. Ona drži sve u svojim rukama, nju narod doživljava na osnovu njenih priča, njoj je nešto drugo mnogo preče, nego ove priče, ako želiš staro da čistiš, onda čisti staro, pogubila si se. Od kad si sa Janjušem nisi normalna, hoćeš da provodiš 24h u rehabu, kada dođeš ovde trebaš doći spremna za emsiiju, trebaš da kažeš moj život nije bajan sjajan - rekao je Mića.

Mićino izlaganje iznerviralo je Janjuša koji je pred svima objasnio šta je iskusni rijaliti igrač pokušao da kaže:

- Hoće da ti kaže da ti ne bi trebalo da se družiš sa mnom, ja oženjen imam dete, kako me neće iznervirati kada mi kaže nešto danas, i sada iznese drugačije - zaključio je Janjuš.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Nacizam menja ruho i pretvara se u talog autošovinizma! Nemačka je uništila tradicionalnu porodicu! (VIDEO)
Live TV

Nacizam menja ruho i pretvara se u talog autošovinizma! Nemačka je uništila tradicionalnu porodicu! (VIDEO)

Od izlaska Velike Britanije iz EU mislili smo da će ova organizacija ojačati sebe. Od olaska Angele Merkel Evropa je došla na granicu rasula. U emisiji "Rat uživo" gosti su bili Dragan Vasiljković iz fondacije Kapetan Dragan i Mihajlo Olujić, geopolitički analitičar. Uživo u program javio se i novinar Vladimir Vidić, kao i novinar Dejan Jelača i dopisnik TV Informera Lazar Stević.

18.05.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12