• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer

05.09.2023

21:26

"Život mi se pretvorio u pakao!" Stanija Dobrojević javno raskinula sa Asminom: "Nisam znala da ta žena postoji dok nije ušla u rijaliti!"

ATA Images

Rijaliti

"Život mi se pretvorio u pakao!" Stanija Dobrojević javno raskinula sa Asminom: "Nisam znala da ta žena postoji dok nije ušla u rijaliti!"

Podeli vest

Stanija je rekla da bila na sedmom nebu od sreće, ali da je sve to brzo nestalo.

Nakon vesti da je preotela muža novoj rijaliti učesnici, Aneli Ahmić, Stanija Dobrojević se oglasila i otkrila šta se sve zaporavo desilo. 

Foto: Informer

 

- Pre samo mesec, dva, bila sam na sedmom nebu što se ljubavi tiče. Imam svog čoveka koji me voli, verio me je, bili smo u Majamiju, kao da smo sami na svetu... I dolazim u Srbiju i ovo me sve sačekalo. Svi su mi pisali i porodica i fanovi, da sam nekom preotela muža i ja njemu: "Šta je ovo", on kaže: "Daj, bre, ništa", i ja opet, i onda kad je pogledao rekao je: "Uh, moja bivša ušla u Zadrugu". Znači nisam znala šta se dešava, doživela sam nervni slom usred Budve - priča Stanija.

Foto: Printscreen Instagram/Pexels

 

Stanija je zatim javno raskinula sa Asminom Durdžićem i tom prilikom ponovo rekla da nije znala da je on oženjen.

- Od nečeg najlepšeg, meni se život pretvorio u pakao. Moram da kažem da nikome nisam preotela muža, nisam rasturačica brakova, ja nisam znala da ta žena postoji dok tamo nije ušla. Znala sam da je pre tri godine sa nekim dobio devojčicu, rekao je da od toga nema ništa, da su bili na veče i da je ostala trudna, da on finansira sve... - rekla je Stanija u lajvu na "Blicu". 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Orban: Fica hteli da ubiju zbog Ukrajine!
Planeta

Orban: Fica hteli da ubiju zbog Ukrajine!

Mađarski premijer kaže da je opravdano pretpostaviti da je motiv za atentat na slovačkog premijera bio rat u Ukrajini, budući da snažnim centrima moći odgovara da taj sukob bude nastavljen. Sugerisao je da je to u interesu Amerike

18.05.2024

11:01

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12