• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.08.2023

10:56

Bebica nije dužan samo Kulićima! Terza otkrio Nenadove tajne, dok je Jelena obelodanila kako Marija zarađuje preko Miljane

shutterstock/Informer/ata images/Printscreen

Rijaliti

Bebica nije dužan samo Kulićima! Terza otkrio Nenadove tajne, dok je Jelena obelodanila kako Marija zarađuje preko Miljane

Podeli vest

Voditelj Darko Tanasijević ugostio je u emisiji "Narod pita" Jelenu Golubović, Stefana Radića Rodnija i Borislava Terzića Terzu.

Nakon što je Darko spomenuo Nenada Macanovaća, u studiju je nastao haos. Bivši zadrugari kao da su jedva čekali ovu temu, pa su opleli po Bebici.

- Moj drugar je iz Šejkovića a majka mog druga i Bebica su rođaci. Bebica je tog čoveka zakinuo za veliku lovu i rekao mi je da će me častiti sa 5.000 evra ako mu dam Bebicin broj i spojim ga sa njim. Evo sad mu poručujem ako gleda neka se jave tim ljudima koji su jako ljuti. U pitanju je velika lova pa iskreno sumnjam da će se javiti, ali od dosta ljudi sam čuo da ih je zakinuo za pare - objasnio je Terza.

Foto: Printscreen You Tube

 

Jelena Golubović nije trenila ni čas, te se odmah nadovezala.

- Čitava ta porodica je diskutabilna. Mama je slala Miljanu da radi po kafićima još posle osnovne škole. Bebicu smo dosta puta uhvatili u nekim kontradiktornostima. Mislim da je Miljana neku dijagnozu nasledila od Marije. Ivan lako može da dobije starateljstvo nad malim Željkom jer je Miljana neuračunljiva - rekla je Jelena pa dodala:

- Odnos između Marije i Bebice je patologija. Ona je više plakala zbog njega nego zbog Miljane. A Bebica je sve to iskoristio i za svu muku uzeo 10.000 evra. Drugačije ne bi on prelazio Miljani preko nekih stvari i mučio se dve godine. Doduše oni su njega te dve godine izdržavali tako da je zaradio mnogo više. Mariji je ceo život samo marketing preko svog deteta a za to optužuju Ivana Marinkovića kad je on rekao da će pustiti da sve bude spontano.

Foto: Printscreen You Tube

 

Stefan Radić je takođe dao svoj sud.

- Ja znam da Ivan nije imao mnogo uticaja na organizaciju Željkovog rođendama niti je znao ko su sve bili gosti jer su ih zvali Miljana i Marija a ipak je došao. Znam da ne igra rijaliti i rekao je da voli svog sina i pokušaće to sudski da reši jer kaže da ne mogu da se dogovore. Bitno je svakako da je dete voljeno - zaključio je Rodni.

Foto: Printscreen You Tube

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Hoće li Nađ biti trener Partizana i naredne sezone? (ANKETA)
Partizan

Hoće li Nađ biti trener Partizana i naredne sezone? (ANKETA)

Trener fudbalera Partizana Albert Nađ imenovan je pre dva dana za šefa stručnog štaba crno-belih i tom prilikom potpisao je ugovor na godinu i po dana. Međutim, to suštinski ne mora ništa da znači i od više faktora zavisi koliko će se Nađ zaista zadržati na poslu o kojem je sanjao.

01.05.2024

14:01

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15