• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

26.04.2024

19:08

"Bojim se na šta je spreman, insceniraće da me nema" Poruke iz telefona nestale Marijane Seifert uteruju strah u kosti

Printscreen/You Tube

Estrada

"Bojim se na šta je spreman, insceniraće da me nema" Poruke iz telefona nestale Marijane Seifert uteruju strah u kosti

Podeli vest

Prepiska nestale Marijane Seifert još uvek izaziva veliku pažnju, iako je u medijima završila ne toliko skoro.

Rijaliti učesnica Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. aprila 2022, a njena porodica ne odustaje od potrage. Regionalni mediji neumorno su se bavili ovom temom, a nestanak pobednice "Velikog brata" još uvek mnoge intrigira.

Objavljivani su mnogi detalji, izjave njenih bližnjih, a svojevremeno, osvanule su i Marijanine privatne prepiske u kojima je govorila da strahuje za svoj život.

Foto: Printscreen/You Tube

 

"Doslovno mi je rekao da može da inscenira da sam napravila neko s**nje i da me nema više. Samo se bojim da mi ne insceniraju nešto", jedna je od poruka koje je Seifertova poslala prijateljici u mesecima neposredno pre nestanka, dok je sledeće još jezivija:

"Ok je, ali osećam se ugušeno i ucenjeno, plače mi se. Bojim se na šta je još spreman. Ne verujem mu. Doslovno mi je reka da može da inscenira da sam napravila neko sranje i da me nema više".

Foto: Printscreen

 

Podsetimo, Marijana Seifert, rođena Kovačević, pobednica Velikog brata, nestala je 27. aprila prošle godine u Zagrebu, a njene lične stvari, mobilni telefon i torbica, pronađene su na Mostu mladosti. Zbog ovih stvari policija je vrlo brzo usmerila potragu ka Savi. Ipak, Marijana do danas nije pronađena.Takođe nema oproštajne poruke.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija