• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

23.04.2024

19:42

"Ne znam kako će se ovo završiti": Mariji Šerifović narušeno zdravstveno stanje, pevačica jedva ustaje iz kreveta

ATAIMAGES

Estrada

"Ne znam kako će se ovo završiti": Mariji Šerifović narušeno zdravstveno stanje, pevačica jedva ustaje iz kreveta

Podeli vest

Marija je objavila klip na svom Jutjub kanalu u kom je ispričala kroz kakvu agoniju trenutno prolazi.

Pevaćica Marija Šerifović nije se pojavila na poslednja dva snimanja emisije "Zvezde Granda", a sada je otkrila i zbog čega. 

Naime, pevačica je objavila snimak na svom Jutjub kanalu i objasnila o čemu se radi. Ona se snimala iz kreveta i tom prilikom je rekla da je mnogo bolesna, kao i da je prehlada uticala čak i na njen glas. 

Foto: Youtube printscreen

 

- Probudila sam se mrtva bolesna. Kako će se ovo završiti, ne znam. Danas sam ustala, popila lekove, inhalirala sam se, vratila sam se u krevet. Malo da odspavam, pa ću da vidim šta će biti - rekla je ona, koja se posle toga požalila kako je jedva ustala iz kreveta, kao i da joj je još gore. 

Foto: ATAIMAGES

 

Saša Popović je juče za portal "Grand online" ispričao da je Marija nakon koncerta u Tuzli dobila temperaturu, pa se zbog toga nije pojavila na snimanju emisije. Šerifovićevu je juče na snimanju zamenila njen koleginica i prijateljica Ivana Peters. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija