• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

23.04.2024

13:32

Isplivala šok fotografija! Kaća ščepala Darka, sve pršti od strasti, drug ih odao: "Oni ovo nikad ne bi objavili" (FOTO)

E-stock

Estrada

Isplivala šok fotografija! Kaća ščepala Darka, sve pršti od strasti, drug ih odao: "Oni ovo nikad ne bi objavili" (FOTO)

Podeli vest

Darko Lazić i njegova supruga Katarina svakodnevno na svojim društvenim mrežama dele fotografije sa svojim pratiocima, ali ovu sigurno ne bi objavili.

Da nije bilo njihovog druga koji je sliku pronašao u galeriji telefona i objavio, a zatim tagovao pevača i njegovu suprugu, ova fotografija verovatno ne bi ugledala svetlost dana.

Na ovoj fotografiji Darko i Kaća se ljube, ali može se reći da fotografija nije savršeno ispala.

Foto: printscreen/Instagram

 

- Brat mi i sestra (je*i ga, njima se ugasili telefoni, pa se slikali mojim u zanosu), al' nema veze... Svakako, ovu sliku ne bi izbacili sigurno, jer je katastrofa. Zato sam ja tu. Volim vas - napisao je zajednički prijatelj pevača i njegove žene.

Darko je nedavno izjavio da voli da vodi ljubav sa Kaćom posle ručka, a upravo ona ga je jednom fotografijom demantovala.

Foto: printscreen instagram

 

Kaća je snimila svog muža nakon završenog obroka, pa se našalila:

"Darko Lazić: "Vodimo ljubav posle ručka" - napisala je Katarina, pa pokazala šta Darko zaista radi nakon ručka.

Lazić je,naravno, dremao, dok ga je supruga snimala, a onda je dodala: "Darko Lazić posle ručka", što je nasmejalo mnoge.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija