• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V. Đorđević

19.04.2024

15:42

Jači od oluje i poplave: Aco Pejović oduvao i svećice i Dubai!

ATAIMAGES/Shutterstock

Estrada

Jači od oluje i poplave: Aco Pejović oduvao i svećice i Dubai!

Podeli vest

Aco Pejović je u Dubaiju oduvao 52 svećice na rođendanskoj torti, koju je od organizatora koncerta dobio na bini!

Koncert za koji se tražila karta više, a koji je pretio da bude otkazan zbog poplava, otkazanih letova, zaustavljenog saobraćaja..., zahvaljujući vrhunskoj organizaciji ipak je održan, a kako je sam Aco rekao, bio je jedan od boljih u njegovoj karijeri.

Foto: Instagram/printscreen

Aco Pejović u Dubaiju

Kako smo saznali od organizatora ovog spektakla Đorđa Pešića, koji godinama živi u Dubaiju i organizuje koncerte za naše ljude tamo, ovo je bio najteži i najzahtevniji projekat koji je, na sreću, uspešno realizovan.

- Aco je u Dubai došao nekoliko dana ranije i izbegao je zatvaranje aerodroma i potpuni kolaps grada koji je nastupio zbog nevremena. Njegovi muzičari nisu mogli da dolete direktnim letom iz Beograda, pa su išli preko Barselone i Abu Dabija. I to ne bi bilo strašno da im instrumenti, miksete i ostale neophodne stvari za nastup nisu ostale u Barseloni - ispričao je za Informer Đorđe nakon koncerta i rekao da se na kraju sve dobro završilo i da su našli druge instrumente u Dubaiju.


Uprkos činjenici da mnogo ljudi iz Srbije koji su mesecima ranije obezbedili i avio-karte i karte za Pejovićev koncert nisu uspeli da dođu u Dubai, klub u kojem je folker nastupio bio je popunjen do poslednjeg mesta.

Foto: Instagram/printscreen

Aco Pejović i Đorđe Pešić

 

- Presrećan sam što vas vidim u ovolikom broju i što ste, uprkos poplavi, došli da mi ulepšate ovaj dan i sa mnom proslavite moj rođendan! Moji muzičari leteli su preko Španije, ali im je tamo ostala sva oprema. Da nije bilo ovog sjajnog momka iz "Balkan mjuzik iventa", koji je sve organizovao i našao nove instrumente, ništa od ovoga se ne bi desilo večeras. Ako nešto ne bude kako treba, praštajte - rekao je Aco i dobio gromoglasan aplauz, a onda je krenuo da niže svoje hitove do duboko u noć.

Foto: Instagram/printscreen

Edita Aradinović i Aco Pejović

 

Posebno iznenađenje je nastupilo kada su se u klubu pojavile sestre Aradinović, Edita i Indi, popele se na binu i otpevale nekoliko pesama. Iz VIP separea ovog noćnog kluba, između ostalih, nastup je pratila i Pejovićeva supruga Bilja, ali i Bane Obradović, Ana Petrović i mnogi drugi.

Foto: Instagram/printscreen

Indi Aradinović i Aco Pejović

 

Jedan gost potrošio 115.000 evra!

Jedan gost je na koncertu Ace Pejovića potrošio čak 115.000 evra! Kako saznaje Informer, on je cele noći naručivao najskuplja pića celom klubu, pa je na kraju platio ogroman ceh.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija