• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Piše: Mili Čolić

01.04.2024

09:46

ESTRADAnje! Mili Čolić: Haris ostao bez manira, a uskoro će i bez šešira

ATAIMAGES

Estrada

ESTRADAnje! Mili Čolić: Haris ostao bez manira, a uskoro će i bez šešira

Podeli vest

Svima koji čitaju ove redove, bez obzira na pol, želim da se nikada, ali nikada ne ponašaju kao razvedeni Džinović

Današnju kolumnu počinjem malo izmenjenim stihovima jedne od čuvenijih balada Leontine Vukomanović. Dakle, kad prave estradne ljubavi ginu, onda su im novinari jedini gosti na svečanostima na kojima, po pravilu, nikoga ne žele da vide. Razvodi Dragane Mirković i Harisa Džinovića uzdrmali su bračno šou-biznis more i dok je Luče iz Kasidola dalo izjavu i stavilo tačku, gospodin brkati šeširdžija je svojim ponašanjem u intervjuu od samo nekoliko minuta uspeo da zgrozi domaću javnost.

Foto: Instagram prntscreen

 

 

O razvodu Meline i Harisa Džinovića pisalo se više od mesec dana, a onda je folk pevač u svoju vilu pustio ekipu televizije Una i dao ekskluzivnu izjavu. Sve je bilo kratko, jasno, odmereno, bez teških reči, optužbi i ostavljanja prostora za maštanje. Džinović je tada, sa šeširom na glavi, naravno, u svom nekada porodičnom, a danas samačkom domu, naglasio da je njegov brak sa 29 godina mlađom ženom praktično završen još pre godinu i po dana, da se ona iselila, a da o razlozima zbog kojih je do toga došlo ne želi da govori jer ih ni sam ne zna, pa je novinarku uputio na adresu bivše supruge rekavši: "Ja ne znam, ona zna i nju morate da pitate."
Na prvi pogled i prvo čitanje, svako bi, pa čak i ja rekao da je izjava dostojanstvena. Pomislio sam, ipak je Haris velika pevačka zvezda i gospodin. Na kraju krajeva, nikad ga nismo videli bez šešira, a to je, priznaćete, izuzetno gospodski.

Foto: ATAIMAGES

 

 

Ipak, nije sve ostalo ovako. Desilo se čudo, i to ono najgore vrste. Na dan zvaničnog razvoda, koji se desio prošle nedelje, nakon završenog ročišta na kome se Melina nije pojavila, Haris je predstavnicima sedme sile ipak rešio da kaže reč-dve. Bolje da nije, jer ono što je rekao, u najmanju ruku, nije džentlmenski. Džinović je samo pola sata nakon što je i zakonski postao singl muškarac u godinama osuo nimalo emotivnu paljbu po bivšoj ljubavi, supruzi i majci njegovo dvoje dece. Obavestio nas je da je Melinu isključivo i samo zanimao novac, da ga je varala i da se sa sinom Kanom nije čula više od mesec dana. Na logično pitanje jednog novinara da li je ikada pokušao da menja Melinu i njenu ljubav prema materijalnom, kratko je rekao da nije i da je samo davao.

Foto: ATA Images

 

 

E sad, kako god da se prelepa i prezgodna Melina ponašala tokom braka sa pevačem u njihova četiri zida je samo ili bi trebalo da bude njihova stvar. Sve što je razvedeni Džinović rekao o Melini je jako ružno, jer ako ništa drugo, ona je majka njegove dece. Ako gadosti o jednoj ljubavi koja nije potrajala dok ih smrt nije rastavila moramo da slušamo mi, njihovi ćerka i sin ne bi trebalo. Razmišljao sam kako gospodin Haris možda u viletini u kojoj živi nije napravio prostoriju, ili bar neki ćošak, za odlaganje prljavog veša, pa je zato prinuđen da ga sa sobom nosi na svako javno mesto i da ga ponosno pokazuje čak i ispred institucije kao što je sud.

Foto: Instagram prntscreen

 

 

Znam ja da ko gubi ima prava da se ljuti, ali dok Melina ćuti, od muške pevačke zvezde Džinovićevog renomea i karijere sam očekivao mnogo više. Brkati šeširdžija je pokazao emotivnu nezrelost, sujetu kosmičkih razmera, nesigurnost i bes vrhunskog nivoa.
Svima koji čitaju ove redove, bez obzira na pol, želim da se nikada, ali nikada ne ponašaju kao Haris, a njemu od srca želim da mu jak vetar zauvek oduva šešir sa glave.
P. S. Preko noći sam prestao da verujem u sve Džinovićeve ljubavne pesme koje je ikada otpevao. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vesić: Saobraćaj na jednom koloseku u tunelu uspostavljen noćas u 01.17 sati
Politika

Vesić: Saobraćaj na jednom koloseku u tunelu uspostavljen noćas u 01.17 sati

Ministar građevinarstva, sabraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je da je železnički saobraćaj u tunelu od Pančevačkog mosta do Vukovog spomenika uspostavljen noćas u 01.17 sati na levom koloseku s obzirom da se železnički incident dogodio na desnom koloseku kao i da se uspostavljanje železničkog saobraćaja na oba koloseka očekuje u ponedeljak ujutru.

18.05.2024

10:26

Za napad na nastavnika do osam godina zatvora - Novi zakon o zaštiti prosvetnih radnika uskoro stupa na snagu!
Društvo

Za napad na nastavnika do osam godina zatvora - Novi zakon o zaštiti prosvetnih radnika uskoro stupa na snagu!

Posle niza napada na nastavnike u školama Vlada je prihvatila je zahtev prosvetnih radnika da se promeni Krivični zakonik kako bi nasilje nad prosvetarima bilo tretirano kao na advokate i kažnjen i zatvorom. To bi značilo da za maltretiranje nastavnika učenici stariji od 16 godina mogu biti krivično odgovorni, dok za đake mlađe od 14 godina odgovornost će snositi roditelji!

18.05.2024

09:00

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Orban: Fica hteli da ubiju zbog Ukrajine!
Planeta

Orban: Fica hteli da ubiju zbog Ukrajine!

Mađarski premijer kaže da je opravdano pretpostaviti da je motiv za atentat na slovačkog premijera bio rat u Ukrajini, budući da snažnim centrima moći odgovara da taj sukob bude nastavljen. Sugerisao je da je to u interesu Amerike

18.05.2024

11:01

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija