• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

29.03.2024

12:08

"Želim da usvojim dete": Ćerka Vlada i Ane Divac prvi put o prinovi: Mama me je naučila da budem zahvalna

ATAIMAGES

Estrada

"Želim da usvojim dete": Ćerka Vlada i Ane Divac prvi put o prinovi: Mama me je naučila da budem zahvalna

Podeli vest

Ćerka čuvenog košarkaškog asa prvi put je govorila o planovima za budućnost, a tom prilikom otkrila je da želi biološku, ali i usvojenu decu.

Usvojena naslednica Vlada i Ane Divac, Petra, uživa u ljubavi sa partnerom Mihajlom Veruovićem.

Ona se sada, gostujući u emisiji Goce Tražan na K1 TV, dotakla i teme roditeljstva, te istakla da ima veliku želju da postane majka.

- Želim da budem roditelj, a volela bih da imam i biološku i usvojenu decu - počela je Petra, pa se zatim kroz osmeh prisetila:

Foto: ATAIMAGES

 

- Nas je troje, a ja sam uvek govorila da ću imati ili dvoje ili četvoro dece. Kad god bi se Luka, Matija i ja raspravljali, kad smo bili mlađi, uvek je jedno od nas ispaštalo.

Naslednica čuvenog košarkaškog asa je, potom, naglasila da poznati roditelji nju, Matiju i Luku nikada nisu razdvajali.

- Sve lekcije koje su dobili Luka i Matija, koji su stariji od mene sedam, odnosno četiri godine, dobila sam i ja. Mama je često znala da mi kaže: "Pa, dobro, zašto ti moraš dužim putem? Videla si kako su oni prošli, mogla si iz toga nešto da naučiš", a ja sam joj odgovarala da sam neko ko sve mora da oseti na svojoj koži - objašnjavala je ona.

Foto: ATAIMAGES

 

Naposletku, detaljnije je govorila o želji za usvajanjem deteta.

- Usvojila bih dete, naravno. Smatram da je moje usvajanje srećna priča. Mama me je naučila da budem zahvalna što sam usvojena, odnosno što sam uvek imala porodicu - istakla je Petra.

Inače, Petra Divac je u podkastu Informer TV prvi put ekskluzivno govorila o detinjstvu i odrastanju daleko od biološke majke, a pored jednog od najpoznatijih srpskih sportista.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front! (VIDEO)
Live TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front! (VIDEO)

U Pojasu Gaze od početka sukoba ubijeno je više dece nego u svim svetskim sukobima zajedno. Amerika štiti Izrael do krajnjih granica, ipak navodno se sprema optužnica protiv Netanijahua zbog svega što se dešava u Pojasu Gaze. Na ovu, ali i druge aktuelne teme govorili su gosti "Rata uživo" Vojislav Milošević, direktor Centra za antiterorizam i Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

28.04.2024

19:53

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Sprema se invazija na Belorusiju! Plan su nazvali "Peremoga 2.0"!
Planeta

Sprema se invazija na Belorusiju! Plan su nazvali "Peremoga 2.0"!

Iza odluke o zauzimanju određenog regiona na teritoriji Belorusije ne stoji opozicija, već Zapad, ukazuju ruski eksperti, komentarišući upozorenje beloruskog predsednika da predstavnici beloruske opozicije, koji se nalaze u inostranstvu, žele da zauzmu jedan od regiona u zemlji, proglase novu vlast i da uvedu tamo snage NATO-a.

28.04.2024

17:42

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija