• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/V.Đ.

29.03.2024

07:01

Kaća glumila Nefertiti u petom mesecu trudnoće: Pevačica snimila spot s novog albuma

Društvene mreže

Estrada

Kaća glumila Nefertiti u petom mesecu trudnoće: Pevačica snimila spot s novog albuma

Podeli vest

Pevačica Kaća Živković je nedavno objavila da je trudna, a dok joj se stomak još nije nazirao snimila je spot koji će izbaciti nakon porođaja.

Kaća Živković (34) glumila je Nefertiti u petom mesecu trudnoće, saznaje Informer. Folk pevačica je u najstrožoj tajnosti pre nekoliko dana snimila spot za poslednju numeru sa svog novog albuma, koji će objaviti nakon porođaja.

U ovom video-ostvarenju za potrebe uloge koju je tumačila bila je odevena u kostim žene egipatskog faraona. Za ekranizaciju se odlučila sada dok joj se stomak još uvek ne vidi, a i kako bi ceo projekat bio kompletan kada odluči da ga objavi.

Foto: ATA Images

 

- Kaća se povukla iz javnosti zbog trudnoće i više neće nastupati, gostovati po televizijskim emisijama, davati izjave... Želja joj je bila jedino da snimi poslednji, deveti spot, kako bi ceo projekat bio spreman za puštanje u etar kada se bude porodila - ispričao je izvor za Informer.

Kaća je za pesme i video-klipove do sada iskeširala oko 200.000 evra i, iako je želela da svojoj publici to prikaže pred leto, vest o trudnoći naterala ju je da promeni planove.

Foto: Miloš Rafailović

 

- Sve što sam planirala moraću da odgodim za kasnije zbog najlepše moguće pauze koja mi sledi. Nakon 16 godina aktivnog učešća u javnom životu Srbije, zaslužila sam da se povučem i u miru donesem na svet ono što sam toliko želela i iščekivala - rekla je Kaća za Informer nedavno i dodala da se do daljnjeg neće oglašavati.

- Kao što sam već rekla, izjave o trudnoći, polu deteta i eventualnom imenu neću davati. Svaka trudnica, majka i žena zna da je strah da nešto ne pođe po zlu veći od želje da se svima pohvalim. Zahvalila bih još jednom svim medijima što poštuju moju želju da o svojoj sreći trenutno ćutim - rekla je Kaća za kraj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front! (VIDEO)
Live TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front! (VIDEO)

U Pojasu Gaze od početka sukoba ubijeno je više dece nego u svim svetskim sukobima zajedno. Amerika štiti Izrael do krajnjih granica, ipak navodno se sprema optužnica protiv Netanijahua zbog svega što se dešava u Pojasu Gaze. Na ovu, ali i druge aktuelne teme govorili su gosti "Rata uživo" Vojislav Milošević, direktor Centra za antiterorizam i Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

28.04.2024

19:53

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija