• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

18.03.2024

18:18

Gipka i pohotna Tea Tairović dovodi do ludila: U helankama se uvijala, pa kleknula - nevaljali dodiri su kao šlag na torti (VIDEO)

ATAIMAGES

Estrada

Gipka i pohotna Tea Tairović dovodi do ludila: U helankama se uvijala, pa kleknula - nevaljali dodiri su kao šlag na torti (VIDEO)

Podeli vest

Pevačica je podelila kadrove sa plesne probe, a tom prilikom pokazala je sav raskoš izvajane figure.

Tea Tairović važi za jednu od najatraktivnijih pevačica domaće estrade, a poslednjom objavom to je i dokazala.

Naime, atraktivna Novosađanka je u sklopu probe pokazala sav raskoš izvajane figure, ali i gipkost i plesno umeće.

Ona je đuskala u sali za vežbanje, a tom prilikom, na sebi je ponela crne helanke i ljubičasti topić.

Podsetimo, Tea Tairović pojavila se u takmičenju "Zvezde Granda", a njena karijera krenula je uzlaznom putanjom nakon objavljivanja albuma "Balkanija". Nakon uspeha projekta u sklopu kojeg se nalazi njen duet sa Vojažom, "Balerina", pevačica je održala spektakularan koncert na beogradskom "Tašmajdanu". 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija