• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.B./M.D.

26.02.2024

21:47

"Moja tašta 'opasno' kuva": Zet Zorice Brunclik priznao da se kod Aranđelovića dobro "krka", pa frapirao: Zlata i ja čitamo poruke obožavateljki

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

"Moja tašta 'opasno' kuva": Zet Zorice Brunclik priznao da se kod Aranđelovića dobro "krka", pa frapirao: Zlata i ja čitamo poruke obožavateljki

Podeli vest

Miloš Vujanović progovorio je o ćerkici, supruzi, ali i slavnom tastu i tašti, Miroljubu Aranđeloviću Kemišu i Zorici Brunclik.

Nekadašnji učesnik "Zvezda Granda", Miloš Vujanović, večeras je organizovao promociju nove pesme, a tim povodom okupio je najbliže saradnike, ali i porodicu.

Na samom početku obraćanja medijima, među kojima je bila i ekipa Informera, zet Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša otkrio zašto je napravio toliko dugu pauzu. 

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Duboko u sebi sam oduvek imao želju da se ostvarim kao roditelj, te sam iz tog razloga napravio veliku pauzu. Upoznao sam ženu svog života, Zlatu, koja mi je rodila anđela i na tome sam joj mnogo zahvalan. Radio sam ja na karijeri, nisam prestao, ali sam želeo da posmatram odrastanje ćerkice. Ko god je dobio dete, zna - nema veće sreće od toga. Mene je ta uloga mnogo promenila. Postao sam bolji čovek. Zreliji. 

Miloš je za vreme takmičenja bio izuzetno popularan među nežnijim polom, a večeras je otkrio i da li su se njegove obožavateljke razočarale kada je stao na "ludi kamen".

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Pisale su mi obožavateljke. Bile su razočarane, ali... Ume da se desi da čitam sve te poruke sa Zlatom.  

Vujanović ističe da ga Zorica nikada ne kritikuje, iako je žena koja je uvek jasno i bez ustručavanja iznosila svoj stav.

- Ne, nikada me ne kritikuje. Uvek je imala najiskrenije namere i savete prema meni. Ne znam da li sam idealan zet, to nju pitajte. 

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Naposletku, mladi pevač je otkrio da li je tastu i tašti ikada kuvao.

- Nisam nikada, što ne znači da neću. Ali, moja tašta opasno kuva. Volim njenu hranu i kako ona to sprema. Uvek je pohvalim. Zorica i Miroljub su u kuhinji fenomenalni. Zlata takođe. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija