• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

18.02.2024

11:33

Jovana objavila fotku s dečkom, svi gledaju šta mu viri ispod košulje! Otkrivamo šta voditeljkin dragi krije, detalj mnogima privukao pažnju

Informer

Estrada

Jovana objavila fotku s dečkom, svi gledaju šta mu viri ispod košulje! Otkrivamo šta voditeljkin dragi krije, detalj mnogima privukao pažnju

Podeli vest

Fotografija koju je Jeremićeva objavila izazvala velike polemike

Jovana Jeremić uživa u ljubavi sa 14 godina starijim biznismenom Draganom Stankovićem s kojim povremeno objavi i fotografiju. Međutim, na poslednjoj na kojoj poziraju zaljubljeno, voditeljkinom dečku se ispod košulje nazire nešto što je svima privuklo pažnju.

Foto: Miloš Rafailović

 

I dok su se mnogi pitali o čemu se radi, da li je reč o lancu, nekakvom zavoju ili nečemu trećem, izvor blizak ovom paru otkrio je šta vidi ispod Draganove košulje:

- Dragan je veliki ljubitelj unikatnog nakita, poznato je da je nedavno i za Jovanu dizajnirao ogrlicu i narukvicu i da mu je inspiracija bila Sofija Loren. On je i sebi dizajnirao komad zlatnog nakita, a reč je dugačkom lancu s krstom na kojem je lav. S obzirom na to da je Jovana u horoskopskom znaku škorpija, a u podznakku lav, što je njen zaštini znak, Dragan je odlučio da napravi lanac sa simbolom svoje voljene žene. Ovo je Jovanu oduševilo, njoj su ti detalji veoma važni. S obzirom na to da je reč o glomaznom nakitu, na fotografiji koju je Jovana objavila se i vidi kroz košulju - kazao je izvor za Informer.

Jovana je za Dan zaljubljenih od Dragana dobila skupocene naočare uz koje joj je napisao i emotivnu poruku koju je ona objavila na svom profilu na Instagramu:

- Znaj, neću te voleti večno, ali ne ljuti se, jer ništa ne traje večno. Voleću te samo jedan mali deo večnosti, koliko traje moj život - pisalo je u poruci koju je biznismen posvetio voditeljki. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija