• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

14.02.2024

21:04

"Na današnji dan sam rodila ćerku, bila sam očajna": Zoricu Brunclik za Dan zaljubljenih veže više stvari, ovako sa Kemišem obeležava praznik!

ATAIMAGES

Estrada

"Na današnji dan sam rodila ćerku, bila sam očajna": Zoricu Brunclik za Dan zaljubljenih veže više stvari, ovako sa Kemišem obeležava praznik!

Podeli vest

Zorica Brunclik, zajedno sa suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišom, pojavila se danas na proslavi Svetog Trifuna, slavi Samostalnog sindikata estradnih umetnika Srbije.

Tom prilikom, pevačica narodne muzike otkrila je da je na današnji dan rodila najstariju naslednicu.

- Na današnji dan sam rodila najstariju ćerku, tada sam bila očajna jer sam taj dan drugačije zamišljala. Uvek se smeškam od sreće i posle toliko godina. U našoj kući delimo poklone bez prestanka, utrkujemo se, sve su to sitnice koje život znače. Za mene je ljubav sve što živi i raste.

Foto: ATAIMAGES

 

Ona se dotakla i poklona za Dan zaljubljenih.

- Nisam razmišljala šta da mu kupim, niti on meni. Sada smo okupirani putovanjima, očekujem da mi uskoro kaže da uzmemo ručni prtljag i krenemo. Parfem je, inače, kliše za poklon, kupujem ga sama sebi kada se vraćam sa puta uglavnom. Nije lako biti originalan. Sofronijević je slavio 40. rođendan i naš poklon je bio zaista originalan. Kada imate godina koliko imam ja, vrlo je teško iznenaditi osobu. Ne patim od materijalnih stvari - rekla je ona, pa dodala:

Foto: Miloš Rafailović

 

- Nas dvoje smo sami, niko nije sa nama. Nekada je to bila puna kuća. Sada smo mi oni koji idemo u goste. Šalim se. Sada su više kod nas, nego kada su živeli sa nama. Mi kada se okupimo, moramo da zakupimo salu za proslave, hvala Bogu pa je tako - završava Brunclikova, piše Blic.rs.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Višnja iz Gračaca je popadija i blogerka! Evo kako izgleda priprema za najradosniji praznik Vaskrs u porodičnoj kući Kostića!
Društvo

Višnja iz Gračaca je popadija i blogerka! Evo kako izgleda priprema za najradosniji praznik Vaskrs u porodičnoj kući Kostića!

Višnja Kostić iz Gračaca kod Vrnjačke Banje je majka četvoro dece, profesorka srpske književnosti i jezika i popadija! Uloga popadije u jednoj parohiji nije mala. Osim što što vodi računa da porodica sa četvoro dece živi u skladu sa tradicijom i pravoslavnim običajima, svom suprugu svešteniku Milanu Kostiću, pomaže u crkvenim poslovima i humanitarnom radu, a u tom cilju koristi društvene mreže...

03.05.2024

14:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija