• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

28.01.2024

16:39

Peđa Medenica prvi put o navodnoj aferi sa Jovanom Cvijanović: Evo kako komentariše njene tvrdnje

Informer

Estrada

Peđa Medenica prvi put o navodnoj aferi sa Jovanom Cvijanović: Evo kako komentariše njene tvrdnje

Podeli vest

Jovana Cvijanović, učesnica rijaliti šou programa "Elita", tvrdi da je bila u vezi sa oženjenim pevačem Peđom Medenicom.

On nije odgovarao na pozive novinara, međutim, Peđu je paparaco uhvatio u Beogradu, na aerodromu "Nikola Tesla", u trenutku kada se vraćao sa nastupa.

Medenica je sve vreme bežao od kamera, išao je pognute glave, a na pitanje kako komentariše to što Jovana priča da su imali aferu pevač je šaptavim glasom rekao:

Foto: ATAIMAGES

 

- Šta ti misliš? Glupost teška, neću da komentarišem - rekao je kratko Peđa za "Blic".

Podsetimo, Jovana je izjavila da je sa Peđom bila dok je bila maloletna.

- Ja sam tad bila maloletna i tada sam ga stvarno volela kao osobu, on je mene lagao da me voli. Mi smo se upoznali u Tršiću, razmenili smo brojeve, on me je pozvao na nastup, na kraju smo završili kod njega u smeštaju i tamo smo vodili ljubav - započela je, pa nastavila:

Foto: ATAIMAGES

 

- Kasnije sam guglala i saznala sam da je u vezi već 15 godina i videla sam da nemaju dece, lagala bih kad bi rekla da ga nisam pretraživala. Za mene je to bila prava ljubav, čuli smo se non stop, govorio mi je da me voli. Nakon dve godine sam upoznala njegovu ženu, kad mi je dao karte za njegov nastup, on mi je rekao da će tamo biti i žena, kad sam je videla htela sam da propadnem u zemlju. Meni je posvetio pesmu 'Ne lupaj mala', to je sigurno istina. To je bilo kad sam imala 21 godinu. Nije mi se kasnije javljao 3 dana zbog stomaka i posle smo prekinuli odnos. Neću da pričam kakav nam je intimni život bio. Moji su bili zgroženi kada su čuli za naš odnos.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Banca Intesa pokrenula filantropsku organizaciju za sistemsku podršku zajednici! Donacijom opreme Univerzitetskoj dečjoj klinici Tiršova započela sa radom Intesa fondacija
Društvo

Banca Intesa pokrenula filantropsku organizaciju za sistemsku podršku zajednici! Donacijom opreme Univerzitetskoj dečjoj klinici Tiršova započela sa radom Intesa fondacija

Donacijom opreme Odeljenju kardiohirurgije Univerzitetske dečje klinike Tiršova, vredne 16,9 miliona dinara (gotovo 145 hiljada evra), zvanično je započela sa radom Intesa fondacija, filantropska organizacija koju je Banca Intesa, članica međunarodne bankarske grupacije Intesa Sanpaolo, osnovala sa ciljem pružanja sistemske podrške zajednici i dugoročnog doprinosa razvoju društva.

15.05.2024

16:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Poznato stanje slovačkog premijera nakon napada!
Planeta

Poznato stanje slovačkog premijera nakon napada!

Slovački premijer Robert Fico je bio pri svesti kada je prebačen u bolnicu i njegovi vitalni znaci su stabilizovani. Ficov život nije u opasnosti nakon pokušaja atentata, saopštila je medicinska ustanova.

15.05.2024

16:02

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Beograd ima Čumićevo, a ovaj grad Stanino sokače!
Srbija

Beograd ima Čumićevo, a ovaj grad Stanino sokače!

Nedelja zajedništva i sećanja u šabačkoj Ekonomsko-trgovinskoj školi "Stana Milanović" obeležena je na poseban način - otvaranjem Staninog sokačeta, koje će predstavljati ulaz u školu i novo poglavlje života svakog njenog učenika.

14.05.2024

17:19