• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sandra Stojanov

15.01.2024

15:05

Soraja za 10 dana pukla 100.000 evra: Atraktivna brineta odrešila kesu, nije štedela za prvi odmor sa sinom

Društvene mreže/shutterstock

Estrada

Soraja za 10 dana pukla 100.000 evra: Atraktivna brineta odrešila kesu, nije štedela za prvi odmor sa sinom

Podeli vest

Soraja Vučelić je za prvi zajednički odmor sa sinom Kanom potrošila 100.000 evra za deset dana!

Atraktivna brineta uživa u Dubaiju, i to u predsedničkom apartmanu jednog od najskupljih hotela.

- Soraja je za odmor u Emiratima spiskala čak 100.000 evra! Odlučila se za luksuzni hotel "Atlantis Rojal", u kom je rezervisala predsednički apartman. To je njeno prvo zajedničko putovanje sa sinom, pa nije žalila para - priča izvor blizak Vučelićevoj.

Foto: Privatna arhiva

 

Naš sagovornik dodaje da se Sara, čim se smestila u hotel, uputila u tržni centar kako bi sebe i svog naslednika obradovala najnovijim brendiranim stvarima.

- Bila je u tržnom centru u blizini Burdž Kalife. Soraja često dolazi ovde, pa je brzo našla omiljene prodavnice, u kojima je za sebe i sina kupila stvari brenda "Luj Viton". Otkako se rodio Kan, Sara mu kupuje samo najskuplju garderobu i trudi se da njih dvoje budu isto obučeni! - priča naš izvor i otkriva gde su potom otišli mama i sin:

Foto: Privatna arhiva

 

- Vodila je Kana u najveći akvarijum, u kome se nalazi više od 33.000 vrsta morskih životinja. Kan je bio oduševljen, tamo su proveli puna tri sata. Svaki dan idu na plažu Burdž el Arab i često na doručak u Burdž Kalifu, kako bi uživali u neverovatnom pogledu.

Krije muža

Soraja je ovog puta na odmor otišla bez supruga, ruskog biznismena kog krije od javnosti.
- Oni žive na relaciji Rusija-Hrvatska i često idu na produženi vikend širom sveta. Kao većina zaljubljenih parova, svaki slobodan trenutak koriste za uživanje, ali Sara je rešila da ovaj odmor provede samo sa sinom - priča naš sagovornik i dodaje da će Vučelićeva po povratku u Hrvatsku sinu organizovati žurku:

- Kan u februaru puni godinu dana i Soraja je rešila da napravi gala proslavu. Planira da pozove svoje omiljene pevače iz Srbije, ali zasad ne želi da otkrije njihova imena. I za to je rešila da odreši kesu, pa će prijateljima i porodici platiti avionske karte i smeštaj u hotelu.

Foto: Privatna arhiva

 

U Emiratima prošetala
ogrlicu od 80.000 evra

Soraja Vučelić na društvenim mrežama ne krije da uživa u luksuzu. Na njen stajling i skupoceni nakit niko ne ostaje ravnodušan, a veliku pažnju je privukla kad je u Dubaiju prošetala ogrlicu u obliku zmije koja košta 80.000 evra!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sara Ćirković: Sledeći cilj je medalja na OI!
Ostali sportovi

Sara Ćirković: Sledeći cilj je medalja na OI!

Naša bokserka Sara Ćirković koja je na Evropskom prvenstvu u Beogradu stigla do zlatnog odličja u kategoriji do 54 kilograma izjavila je na prijemu u zgradi Predsedništva da će maksimalno raditi kako bi osvojila medalju na Olimpijskim igrama u Parizu.

02.05.2024

11:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija