• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

14.01.2024

17:57

Jovana pokazala vilu svog dečka u Grockoj, pa najavila povlačenje iz javnog života! Svi sumnjaju da je trudna: "Neću se oglašavati"

video printscreen

Estrada

Jovana pokazala vilu svog dečka u Grockoj, pa najavila povlačenje iz javnog života! Svi sumnjaju da je trudna: "Neću se oglašavati"

Podeli vest

Jovana Jeremić u poslednjih mesec dana u žiži je interesovanja zbog veze sa biznismenom Draganom Stankovićem, a sada je odlučila i da pokaže njegovu vilu u Grockoj u kojoj, kako kaže, provodi sve više vremena.

Jovana je najpre istakla da se još nije preselila u Draganovu vilu, ali da mnogo vremena provodi u Grockoj:

Foto: video printscreen

 

 

- Nisam se još preselila, ali ja ovde provodim tri dana, a u Beogradu četiri. Mnogo se lepo osećam ovde, super mi je - kazala je Jovana koja je potom ekipu emisije "Premijera Vikend Specijal" uvela u firmu svog emotivnog partnera gde ju je on čekao sa ćerkicom Leom.

Jovana je ovom prilikom odgovorila na pitanje novinarke i čime ju je vlasnik lanca pekara osvojio:

- Osvojio me je dobrotom, načinom na koji se ophodi prema meni. On mi pravi šejkove, brine da li sam ručala, jednostavno brine o meni. I on je muška Jovana Jeremić, isto razmišljamo, iste stvari volimo, volimo sport i da treniramo - kazala je voditelja.

Foto: video printscreen

 

 

Kamere su, potom, snimile veliku kancelariju njenog partnera, a Dragan je otkrio čime je Jovana zavredila njegovu ljubav:

- Osvojila me je iskrenošću, ima posebnu dušu i ona je drugačija van scene i televizije. Drugo, s njom mogu i da se konsultujem oko svega, posla, života, razgovaramo o svemu - izjavio je Dragan, a Jovana se nadovezala:

- Dragana ništa ne može da iznervira, osim kada gubi u tenisu, a tu nastupam ja da ga smirim - kroz smeh je dodala Jeremićeva.

Foto: video printscreen

 

 

Jovana je na početku razgovora izjavila da će se povući na neko vreme iz medija, a novinarka ju je odmah pitala da li je razlog za to možda njena trudnoća:

- Nisam u drugom stanju, povlačenje je neka moja želja. Želja mi je da počnem da pišem knjigu, to sam obećala svojoj publici, potrebno mi je i malo da se odmorim jer me je stvarno bilo previše. 

Foto: video printscreen

 

 

I Draganovi sinovi, Marko i Miloš su se u jednom trenutku pridružili svom ocu i voditeljki, a potom su potvrdili da su lepo prihvatili Jovanu koja je za Božić napravila i dobru česnicu:

- Jovana se lepo uklopila. Lepu je česnicu napravila - kratko su prokomentarisali sinovi Jovaninog partnera Dragana. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Sukobi u centru Tel Aviva! (VIDEO)
PROTEST

Sukobi u centru Tel Aviva! (VIDEO)

Izraelska policija je upotrebila vodene topove i rasporedila konjičke jedinice kako bi rasterali pripadnike protest u Tel Avivu, organizovane protiv vlade i u znak podrške oslobađanju talaca iz Pojasa Gaze. Miting je bio praćen sukobima sa snagama za sprovođenje zakona, kao i hapšenjima.

19.05.2024

10:20

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12