• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

16.01.2024

11:18

"Istina o samoubistvu mog oca": Ekskluzivno Božana Vujinović o tragediji i aferama: Sumnjam da mi je Ognjen Vranješ zapalio auto

ATAIMAGES/drustvene mreze

Estrada

"Istina o samoubistvu mog oca": Ekskluzivno Božana Vujinović o tragediji i aferama: Sumnjam da mi je Ognjen Vranješ zapalio auto

Podeli vest

Kada je sebi pucao u glavu imala sam samo 20 godina i nisam mnogo znala o životu, a ni danas mu nisam oprostila što me je ostavio samu, kaže za Informer srpska lepotica!

Božana Vujinović (31) srpski je model i Plejboj zečica koja je predstavljala Srbiju na takmičenju "Plejboj Plejmejt godine" na Filipinima. Na stranice tabloida dospela je najpre kao devojka fudbalera Lacija, Milana Biševca, ali i nakon priča da joj je otac izvršio samoubistvo jer se bavila prostitucijom. 

Vujinovićeva nakon mnogo godina u ekskluzivnom intervjuu za Informer govori o porodičnoj tragediji, aferi sa oženjenim sportistom, ali i ostalim skandalima koji se vezuju za njeno ime. 

Foto: Aleksandar Arsenić

Božana Vujinović

Postoje brojne teorije o smrti tvog oca. Kako ga pamtiš i imaš li saznanja o tome zbog čega je izvršio suicid?

- Moji roditelji su se razveli kada sam imala četiri godine. Oca Božidara sam po odluci suda viđala samo nedeljom. Taj razlaz sa mojom majkom je teško podneo. Falila mi je očinska ljubav koju nisam imala, a koju se moja majka oduvek trudila da mi nadomesti. Kada sam porasla pokušavao je da ostvari kontakt sa mnom, ali je bilo kasno. Već tada je bio alkoholičar i to mi je smetalo, a ni danas ne volim ljude koji mnogo piju. Pored toga što je bio poročan, bio je i labilan. Interesantno je da nikada nije išao u vojsku jer je imao napismeno da je psihički nestabilan. Tokom braka, pretio je mojoj majci samoubistvom mnogo puta kada bi se susreo sa nekim životnim problemom. S godinama smo izgubili kontakt, ali tri meseca pre nego što je digao ruku na sebe sam ga posetila u njegovom stanu jer sam osetila da nešto nije u redu. Počeo je da plače. Pričali smo da ne sme da uradi ništa nažao sebi. Ja, tada klinka, govorila sam odraslom čoveku da je sve prebrodivo. Obećao mi je da se neće ubiti i otišla sam. Poslednje što sam od njega čula bila je oproštajna poruka. Spavala sam, a ujutru me je na telefonu sačekalo "voli te tata", a zatim i vest da se ubio. Sećam se da sam vrištala iz sve snage, mislila sam da će mi pluća pući. Kada je sebi pucao u glavu imala sam tačno 20 godina i nisam znala mnogo o životu. Bila sam usamljena i bez bilo čije podrške sam se nosila sa stravičnim gubitkom i predrasudama okoline. Ni danas mu nisam oprostila što mi nije dao primer heroja, već slabića. Izneverio me je. 

Foto: Aleksandar Arsenić

Božana Vujinović

Široj javnosti si postala poznata kada si obelodanila romansu sa fudbalerom Milanom Biševcem. Kako je vaša veza izgledala?

- Vezu sa Milanom bih nazvala mladost-ludost. Prvi put u životu sam se zaljubila baš u njega. Nisam razmišljala o tome da je oženjen jer je bio najdivniji muškarac kojeg sam upoznala do tada. Igrao je za Lacio i živeli smo u Rimu u hotelu "Hasler" iznad Španskih stepenica. Posle šest dana veze mi je poklonio "roleks". Bila sam nedavno u Veneciji kada sam se setila našeg boravka tamo i razgovora na krovu hotela "Danieli". Plakao je kao malo dete jer nije mogao da se razvede, iako me, kako je rekao, voli više od svega. Govorio je da dok je sa mnom nije znao da život može da bude toliko lep. Želeo je da mi napravi dete kako bi me zauvek vezao za sebe. Danas sam srećna što se to završilo tako kako jeste i želim mu sve najbolje. Prerasla sam i njega i sebe iz tog perioda. Taj čovek već godinama ne zavređuje moju pažnju, a čak i sada nerado govorim o tome. Zanimljivo je da sam tri meseca nakon što je priča o nama osvanula u medijima mučki prebijena u Beogradu.

Zapaljen ti je automobil. Znaš li ko stoji iza toga?

- Neposredno pre nego što mi je zapaljen "rendž rover" imala sam sukob sa Ognjenom Vranješom koji me je bez razloga verbalno napao. Pretio mi je preko telefona. Snimila sam i danas posedujem taj naš razgovor. Između ostalog, rekao mi je: "Pokazaću ti svoju veličinu u minuti". Nisam ga prijavila policiji sve do samog incidenta. Mislim da on stoji iza toga. Srećom, auto je bio osiguran, pa i nije bila neka šteta, a on je pokazao koliko je mali i slab.

U pokušaju da čujemo i Ognjenovu stranu priče, kontaktirali smo Vranješa na brojeve poznate redakciji, ali on nije bio dostupan za komentar do objavljivanja teksta. 

Da li si hapšena zbog bavljenja prostitucijom?

- Nikada. Svi napisi u medijima su bili laž. Sa neistinama se borim na sudu i do sada sam dobila svaki spor. Kada nemaš problem da se zameriš bilo kome ko ti stane na senku, rađaju se neprijatelji sa kojima još uvek uspešno izlazim na kraj. Nikada nisam dozvoljavala da me spletke pokolebaju.

Da li bi ušla u rijaliti program?

- U rijaliti danas ulaze neostvareni ljudi koji nemaju šta da izgube. Dobijala sam ponude mnogo puta i svaki put sam odbila. Nikada nisam pristala jer ne želim da delim životni prostor sa 50 nepoznatih ljudi, a još manje svoju privatnost sa milionima gledalaca. Škorpija sam u horoskopu i ne verujem ljudima, te teško stičem prijateljstva, pa bi biti okružen desetinama stranaca za mene bilo ravno paklu. Često ističem da nije bio moj izbor da se nađem u medijima i da me popularnost ne privlači.

Planiraš li da napraviš nalog na platformi OnliFens?

- Prodavanje intime za 5, 10 dolara mi je ispod časti. Skinula sam se gola samo za naslovnu stranu Plejboja.

Jesi li zaljubljena?

- Volim i voljena sam kao nikada pre. Pored sebe imam muškarca koji je moja najveća podrška. On je moj mentor i jedini čovek u čiji sam se mozak zaljubila. Neko je od koga učim i ko me svojim znanjem i iskustvom usmerava. Zovem ga Serpenti, po dijamantskoj "bulgari" narukvici koju mi je poklonio. Osvojio me je svojom visprenošću i intelektom. Žena poput mene je konačno srela sebi ravnog i to me beskrajno raduje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Epidemija malih boginja bukti u Beogradu! Veliki broj obolele dece širom Srbije
Društvo

Epidemija malih boginja bukti u Beogradu! Veliki broj obolele dece širom Srbije

Nа tеritоriјi grаdа Bеоgrаdа, u окviru еpidеmiје priјаvljеnе 22.2.2024. gоdinе, rеgistrоvаnо је 57 slučајеvа mоrbilа, оd којih је 47 pоtvrđеnо u Rеfеrеntnој lаbоrаtоriјi Institutа zа virusоlоgiјu, vакcinе i sеrumе „Tоrlак”, а 10 оbоlеlih оsоbа su коntакti lаbоrаtоriјsкi pоtvrđеnih slučајеvа.

07.05.2024

22:58

TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)
Live TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)

Vladimir Putin biće na čelu Rusije do 2030. godine. Ruska vojska počela vežbe za upotrebu nestrateškog nuklearnog oružja. Kineski predsednik Si Điping u poseti Beogradu. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su pukovnik Duško Šljivančanin i dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije. Uživo u program uključio se i analitičar Andreja Lović koji je komentarisao današnju posetu Si Đipinga Beogradu.

07.05.2024

19:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Optuženi negiraju krivcu, Turci bez pardona! Novi detalji istrage ubistva Jovana Vukotića u Istanbulu!
rafal u prvog škaljarca

Optuženi negiraju krivcu, Turci bez pardona! Novi detalji istrage ubistva Jovana Vukotića u Istanbulu!

U postupku koji se pred sudom u Turskoj vodi protiv 18 optuženih za organizaciju i učešće u ubistvu Jovana Vukotića, među kojima su Radoje Živković, rođak Radoja Zvicera vođe "kavačkog klana", kao i Milan Vujotić izveden je novi dokaz, izveštaj veštaka o GPS uređaju koji je postavljen ispod belog "opela" u kom je 8. septembra 2022. u Istanbulu ubijen navodni vođa "škaljarskog klana".

07.05.2024

17:36

Sport

"Milioneri" idu u finale Lige šampiona! Borusija preživela prečke i stative PSŽ-a i boriće se za evropsku krunu! (FOTO/VIDEO)
Fudbal

"Milioneri" idu u finale Lige šampiona! Borusija preživela prečke i stative PSŽ-a i boriće se za evropsku krunu! (FOTO/VIDEO)

Nemački velikan Borusija iz Dortmunda prvi je finalista Lige šampiona! Popularni "milioneri" večeras su savladali kao gosti Pariz Sen Žermen sa 1:0 (0:0) na "Parku Prinčeva" i sa ukupnih 2:0 plasirali su se u finale najjačeg klupskog takmičenja na Starom kontinentu, gde će im rival na londonskom "Vembliju" biti ili madridski Real ili minhenski Bajern!

07.05.2024

22:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija