• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M. Breković

02.01.2024

21:15

Mladenovićkin bivši za Informer potvrdio da se pomirio sa pevačicom: "Ljubav pobeđuje sve"

prinstcreen/Instagram

Estrada

Mladenovićkin bivši za Informer potvrdio da se pomirio sa pevačicom: "Ljubav pobeđuje sve"

Podeli vest

Stefan Čečar se oglasio za Informer, pa potvrdio da je došlo do pomirenja između njega i pevačice Aleksandre Mladenović.

Stefan Čečar, bivši dečko Aleksandre Mladenović, kojeg je više puta prijavljivala nadležnim organima za uznemiravanje, pretnje i uhođenje, za Informer potvrdio da se pomirio sa pevačicom.

Foto: printscreen instagram

 

Stefan je najpre na svom Instagram profilu podelio fotografije iz Podgorice, a zatim iz Instabula, a sudeći po fotkama, novogodišnje praznike proveli su zajedno u Turskoj.

- Ovo je nova fotka Iz Istanbula. Bili smo zajedno sedam dana u Turskoj. Sve je super, nama je savršeno. Mediji su pisali sve najgore o nama, ali opet nas nije sprečilo da budemo zajedno. Šta će drugi da kažu, da li će da osuđuju na osnovnu svega, videćemo, ali opet ljubav pobeđuje sve.

Foto: Instagram

 

Na pitanje šta se dešava sa zabranom ulaska u Srbiju, Stefan je rekao:

- Ništa, platio sam kaznu regularno, dobio sam zabranu, ali očekujem da mi umanje jer ne znam na osnovu čega bi dobio zabranu na godinu dana. Nikad nisam osuđivan, nikad nisam kažnjen, tako da mislim da bi trebalo da je sklone. 

Šta ste radili ti i Aleksandra u Podgorici?

- Pevala je u jednom klubu tamo. Tu smo bili u hotelu.

Kako ste se pomirili, ti si je zvao?

- Prvo naše viđanje i pomirenje je bilo u Sarajevu kad je gostovala. Tu smo proveli celu noć, pričali i rešili sve nesuglasice što smo imali i onda smo imali želju negde da odemo. Otišli smo u Tursku na šest, sedam dana. Svi su bili protiv toga, njen blizak krug, ali ona je išla scem tako da, eto nas - kazao je Stefan za Informer.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta će Putin sad?! Rusija u ogromnoj opasnosti! Moskva prozrela tri trika koje je Amerika spremila za samit u Švajcarskoj!
RAT SVIM SREDSTVIMA

Šta će Putin sad?! Rusija u ogromnoj opasnosti! Moskva prozrela tri trika koje je Amerika spremila za samit u Švajcarskoj!

Na dnevnom redu „ mirovne konferencije “ o Ukrajini u Švajcarskoj, zakazane za 15-16. jun, od planiranih deset, ostala su tri pitanja: Nuklearna bezbednost, bezbednost plovidbe i razmena zatvorenika po formuli „svi za sve“. Ovo je rekao politikolog, generalni direktor Instituta za političke studije Sergej Markov u emisiji „Prvi Sevastopolj“.

28.05.2024

18:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Novi olimpijski bazen za nove šampione!
Futog

Novi olimpijski bazen za nove šampione!

Prеmijеr Miloš Vučеvić i gradonačеlnik Novog Sada Milan Đurić, sa ministrom građevinarstva Goranom Vеsićеm i prеdsеdnicom Pokrajinskе vladе Majom Gojković, obišli su u Futogu završne radove na Sportskom kompleksu u oviru koga je i nov olimpijski bazen.

28.05.2024

18:54

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!
Srbija

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!

Vatrogasac Darko Sinđelić iz Ivanjice ima nesvakidašnji hobi. Za neke je to umetnost, jer kako nazvati skulpture koje on pravi rezbarenjem voća i povrća! Njegova dela sve češće krase stolove na veseljima u Čačku i okolini, ali se za ovo neobično umeće jednog vatrogasca čulo i u čitavoj Zapadnoj Srbiji.

28.05.2024

15:31