• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

29.10.2023

13:05

"Maja nek bude moja produžena ruka": Stanija i Marinkovićeva napravile dogovor, uništiće Aneli i Janjuša!

ATAIMAGES

Estrada

"Maja nek bude moja produžena ruka": Stanija i Marinkovićeva napravile dogovor, uništiće Aneli i Janjuša!

Podeli vest

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga" Maja Marinković objavila je putem svog Instagram storija snimak na kojem je straleta Stanija Dobrojević stala na njenu stranu.

Stanija je Maji poručila da je uz nju i da jedva čeka da je vidi u "Eliti".

Foto: Printscreen/Instagram

 

- Maja neka bude moja produžena ruka, ja jedva čekam da ona uđe, kad god uđe. Mislim da će ona da osveti i mene i čitavu ovu situaciju, ljudi koji su mi napakostili. Ja o tome pričam otvoreno i javno, ne igram nikada prljavo - započela je Dobrojevićeva:

- Rekla sam joj lutko, ovaj put ne da igraš rijaliti, nego da igraš život. Prvi put u životu su nam prepletane životne sudbine. Ona sa Janjušem, njena priča i ovo moje. Dosta su mi napakostili, a nisam znala. Znali su da nisam znala.

Podsetimo, Stanija je nakon skandala sa Asminom Durdžićem odlučila da prekiinu svaki kontakt. Ona je skinula prsten sa kojim ju je on verio i time okončala njihovu priču.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Uspešno održana konferencija Lepota žene!
Moda i lepota

Uspešno održana konferencija Lepota žene!

Konferenciju "Lepota žene" drugu godinu za redom organizovala je agencija "Advertising Solutions", na čelu sa Natašom Vulin. Tokom celodnevnog programa, 21. maja, u prostoru Jugoslovenske kinoteke govorilo se o ženama kroz prizmu zdravlja, snage, pobede i lepote.

22.05.2024

16:37

Srbija