• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.10.2023

09:26

Indira Radić prvi put pokazala snaju Ruskinju! Udata je za njenog sina Severina, a prava je lepotica

ATA Images

Estrada

Indira Radić prvi put pokazala snaju Ruskinju! Udata je za njenog sina Severina, a prava je lepotica

Podeli vest

Pevačica Indira Radić povukla se iz javnog života i mnogo toga se o njoj ne zna. Ono što je poznato je da se Indirin sin Severin oženio Ruskinom koju javnost do sada nije imala priliku da vidi.

Međutim, sada je pevačicin jedinac doveo suprugu na njen nastup i svi su imali priliku da vide Indirinu snaju.

Foto: ATA Images

 

 

Folk pevačica sinoć je pevala u jednom prestoničkom klubu, a veliki broj javnih ličnosti došli su da je slušaju, između ostalih i Milica Todorović koja je sa prijateljima slavila rođendan.

Pevačica je dovela atmosferu do usijanja, a zapevala je i hit  slavljenice "Tri čaše".

Veliko iznenađenje bilo je kada se na nastupu pojavio i Indirin sin Severin sa svojom partnerkom, Ruskinjom Elinom.

Foto: ATA Images

 

 

Ona je blistala u braon dugačkoj haljini, a do izražaja je, osim vitke linije, došla i njena kovrdžava kosa kakvu zapravo ima i njena svekrva. 

Indira je jendom prilikom ispričala kako je njen sin upoznao svoju sadašnju suprugu, kao i šta se dešavalo tokom njihovog zabavljanja:

- Severin je otišao na more u Tursku sa svojim najboljim drugom. Kada se vratio ništa mi nije ispričao, ali te večeri sedeli smo na terasi, bilo je lepo letnje vreme, i ja čujem kako zvoni fiksni telefon. On je u tom trenutku bio u kupatilu, a mene niko nikad ne zove na fiksni, pa se javila sekretarica. Čujem ženski glas koji priča na engleskom. To mi je delovalo važno, pa sam podigla slušalicu. Od svega što je pričala razumela sam Severin i shvatila da je za njega. Kažem "samo malo" i dodam mu bežični telefon da se javi. Kada je završio, pitam ga ko je, a on mi kaže da je upoznao jednu devojku na moru. Počne da mi priča kako je slatka i lepa, da mu se dopala na prvi pogled. Pitala sam ga da li mogu da je vidim: "Ma, nipošto" - rekla je Indira jednom prilikom.

Foto: ATA Images

 

 

- Prošlo je posle toga četiri ili pet dana, a on će meni: "Idem ja do Moskve". Prvo sam mislila da ide u hotel Moskvu na Terazijama i pitam ga šta će tamo, ko danas tamo izlazi uveče? "Ne, mama, ja idem u Rusiju", kaže mi on. I tu nastaje šok. Počela sam da mu pričam kako tamo postoji mafija koja trguje ljudskim organima, brinula sam, kao i svaka majka, ali on je insistirao. Otišao je na tri dana da vidi Elinu. Kada se vratio, njih dvoje bili su stalno na Skajpu, svakodnevno su se čuli i shvatila sam da to jeste ljubav. Međutim, svaki put kada bih se ja ukrcala na avion da za vikend nastupim u Švajcarskoj ili Nemačkoj, on bi odmah posle toga odleteo za Moskvu. To je krio od mene, pozajmljivao je novac od prijatelja da ja ne bih saznala. Ali, u jednom trenutku primetila sam da su prekinuli. Ne znam šta se dešavalo, ali videla sam da ne komuniciraju. Kada bih ga pitala šta se desilo, samo mi je odgovarao da to nije moja stvar. I to je trajalo do trenutka kada je došao i rekao da se ženi - ispričala je pevačica, piše "Stori".

Indira je istakla tada da njena snaja liči i fiziči, ali i karakterbo upravo na nju:

- Uvek sam maštala da pored Severina imam i ćerku, i evo nje, s tom kosom kao ja kad sam bila devojka, s tim krupnim očima, energična… Ona u potpunosti ima moj temperament - rekla je Indira.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Plaćeno porodiljsko odsustvo u Srbiji među najdužim u svetu: Mnoge države nisu ni blizu tako velikodušne, evo gde nije ni plaćeno!
Društvo

Plaćeno porodiljsko odsustvo u Srbiji među najdužim u svetu: Mnoge države nisu ni blizu tako velikodušne, evo gde nije ni plaćeno!

Plaćeno porodiljsko odsustvo nije, kao što bi moglo da se učini na prvi pogled i kako bi svako zdravorazumski pomislio, zakonsko pravo svake žene na svetu. Neke zemalje garantuju zaposlenima potpuno plaćeno porodiljsko odsustvo, dok druge nude delimično plaćanje - ali neke zemlje uopšte se ne obavezuju na plaćeno porodiljsko odsustvo.

05.05.2024

14:19

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sramni udari kolega na Sašu Ilića! "Ko je on i šta je osvojio?"
Fudbal

Sramni udari kolega na Sašu Ilića! "Ko je on i šta je osvojio?"

Teške reči uputili su ruski treneri na račun legende srpskog fudbala Saše Ilića (46)! Tek što je preuzeo klupu ruskog kluba Nižnjeg Novgoroda, tamošnji treneri ostrvili su se na njega i poručili da on nema dovoljno jaku trenersku biografiju da bi postao strateg ove ekipe.

05.05.2024

12:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija