• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

09.10.2023

12:23

Otvoreno pismo Jelene Karleuše: "Ceca je dostavljala moje slike medijima i Futi je pomogla da mi sruši Jutjub kanal!"

ata/Shutterstock

Estrada

Otvoreno pismo Jelene Karleuše: "Ceca je dostavljala moje slike medijima i Futi je pomogla da mi sruši Jutjub kanal!"

Podeli vest

Rat pevačica Jelene Karleuše i Cece Ražnatović dobio je nove dimenzije današnjim otvorenim pismom eskcentrične plavuše.

Muzička zvezda Jelena Karleuša osvrnula se na višedecenijski sukob sa koleginicom Cecom Ražnatović, a tom je prilikom spomenula Draganu Mirković i nedavno obrisan Jutjub kanal od strane Aleksandra Radulovića Fute

- Poređenje u bilo kom smislu sa osuđenim kriminalcem za mene je uvreda. Da nije bilo Arkana, Legija, klanova (i plaćenih medija) da sklanja i satanizuje prvo Draganu i ostale pevačice, a zatim mene, ova bi ostala pod nekim šatorom. Kada je reč o muzici, koncertima, stilu, konceptu, performansu itd. mi dodirne tačke nemamo. Umesto da sam se bavila mojom profesijom, ja sam decenijama gubila energiju na ratovanje sa ženom koja mi je iz puke zavisti, mržnje i bolesne opsesije učinila mnogo zla perfidno koristeći tada moć i uticaj u medijima da me prikazuje u negativnom svetlu do te mere i tako dugo da su te laži postale domaći steteotip i opšte prihvaćeni manir - kaže Jelena, pa dodaje:

Foto: ATA Images

 

- Da, danas je postala nebitna i pojam za sprdnju novih generacija ali sam ja izdržala skoro 3 decenije velike nepravde zbog ove nesrećnice koja je čak i svoju decu zadojila mržnjom protiv mene. Moja deca ne znaju ko je ona. Poslednje što je uradila jeste da je uz pomoć ološa koji je skrinšotovao video poziv lično dostavljala moje slike medijima i lično pomogla Futi Raduloviću da se pred izlazak albuma "ALFA I OMEGA" bespravno izbriše moj Jutjub kanal, zatim "Zvezde Granda" itd. Gde je kraj zlu i mržnji ove bolesne žene? Njoj ni unuci nisu bitni koliko želja da meni učini zlo. P.S. (naravno, sada kada su se karte drugačije promešale, imam mogućnost da joj se us***m u život, ali meni je zabijanje noža u leža umirućim neprijateljima ispod časti. Dovoljan je samo jedan pogled na nju da svima bude jasno kako karma ipak radi) - rekla je diva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Gaza je urbana kasapnica! Netanjahu pripada političkoj prošlosti? (VIDEO)
Live TV

Gaza je urbana kasapnica! Netanjahu pripada političkoj prošlosti? (VIDEO)

Najvažniji prioritet Izraela u Gazi je uništenje Hamasa. Sve je više evropskih zemalja saglasno da se njihovo oružje koristi na teritoriji Rusije. Meksiko dobio prvu ženu predsednika u istoriji. Na sve ove i druge teme govorili su gosti emisijee "Rat uživo" Ljubinka Milinčić, glavna i odgovorna urednica "Sputnjika" i novinar Dragan Vujičić.

04.06.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Turčin obradovao večite! Italijanima "visi" mesto u Evroligi!?
Košarka

Turčin obradovao večite! Italijanima "visi" mesto u Evroligi!?

Trener Panatinaikosa Ergin Ataman (58) rekao je u jednom intervjuu da dobija ponude od košarkaških agenata za brojne igrače Virtusa iz Bolonje! Prema njegovom mišljenju, to nije dobar znak kada je u pitanju nastup italijanskog kluba u Evroligi naredne sezone, što bi značilo da će Crvena zvezda i Partizan sigurno dobiti specijalnu pozivnicu!

04.06.2024

21:32

Planeta

Narendra Modi proglasio pobedu!
Planeta

Narendra Modi proglasio pobedu!

Indijski premijer Narendra Modi proglasio je danas pobedu svoje koalicije Nacionalna demokratska alijansa (NDA) na opštim izborima u toj zemlji, preneo je Rojters.

04.06.2024

19:57

Zabava

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“
Kultura

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“

Pozorište lutaka „Pinokio“ će u sredu 05. juna 2024. godine u 20 časova održati premijeru predstave ZEC I PAS, u režiji Silvana Omerzua, a repriza predstave „Zec i Pas“ će se održati u subotu, 08. juna u 12 časova.

03.06.2024

14:50

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija