• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

03.10.2023

15:23

Pitali smo Teu Tairović da prokomentariše uvrede Jelene Karleuše, njen odgovor je hit!

ATAIMAGES/instagram

Estrada

Pitali smo Teu Tairović da prokomentariše uvrede Jelene Karleuše, njen odgovor je hit!

Podeli vest

Tea Tairović prokomentarisala je za Informer izjavu Jelene Karleuše da za razliku od nje, ona ne peva po gril-kafe barovima pred 30 ljudi u Sjedinjenim Američkim Državama.

Muzička zvezda Jelena Karleuša poslednjih dana vodi bitku na nekoliko frontova i, čini se, nikome ne ostaje dužna na prozivke. Nakon što je korisnik društvene mreže Iks tvitnuo da "dok neki "kidaju" pred punim klubovima na američkoj turneji, drugi pljuju po mlađim i uspešnijim koleginicama", aludirajući baš na Teu Tairović i plavokosu divu, Jelena je u svom stilu odgovorila.

Foto: ATAIMAGES

 

- A ti znaš i gde ja sedim? Pozdrav iz Dubaija, malo da odmorim... Izdala sam dva brutalna albuma, imala brutalnu promociju sa 10.000 ljudi, snimila najbolji video, sprema se balkanska turneja... Uh! P.S.: Ja po Americi ne pevam po praznim gril-kafe barovima za 30 ljudi, već gostujem po američkim televizijama. Nema potrebe da se vređamo, ako smo neiformisani - zaključila je JK.

Foto: Miloš Rafailović

 

Ovim povodom, kontaktirali smo Tairovićevu, koja je upravo privela kraju niz nastupa preko okeana, kako bi nam prokomentarisala Jelenine navode, našta se ona samo nasmejala:

- Hahahah - napisala je Tea kratko u poruci za Informer. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Ruska ofanziva na Harkov daleko je više od pukog vojnog poraza Ukrajine! I Zapad i Kijev to znaju, zato i boli toliko!
Jasno kao dan

Ruska ofanziva na Harkov daleko je više od pukog vojnog poraza Ukrajine! I Zapad i Kijev to znaju, zato i boli toliko!

U "Čapajevu", sovjetskom filmskom klasiku iz 1930-ih, koji je još uvek dobro poznat u ruskoj i ukrajinskoj popularnoj kulturi, poznata ključna scena prikazuje "psihološki napad". U filmu se ovo ne odnosi na propagandu ili informacioni rat, kao što bismo sada mogli pretpostaviti. Umesto toga, napad je disciplinovano napredovanje preko pravog bojnog polja, izvedeno sa toliko sjaja da gotovo uspaniči branioce u porazu. U starom sovjetskom filmu, ovaj napad je odbijen.

15.05.2024

19:37

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija