• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Hajp

16.07.2023

23:00

Drama Milice Kon! Kada ga je donela na svet dete joj nije bilo živo: Rođen sa desetkom, a onda je prestao da diše, poplaveo je totalno

Youtube printscreeen

Estrada

Drama Milice Kon! Kada ga je donela na svet dete joj nije bilo živo: Rođen sa desetkom, a onda je prestao da diše, poplaveo je totalno

Podeli vest

Milica Kon je po prvi put otkrila potresne detalje iz prošlosti svoje porodice, a kako kaže, njen sin na rođenju nije bio živ.

Milica je otkrila kako su njena deca dobila imena, a naročito je bila emotivna priča o imenu njenog sina Ernesta, koji je po rođenju prestao da diše.

-  On na rođenju nije bio živ i to niko ne zna, osim nas kao porodice. Ernest je dobio ime po Markovom pradedi koji je bio vrlo cenjen i poštovan i spasio je celu porodicu Holokausta. Prodao je fabriku četki, prvog Forda i veliki deo porodice je spasio. Naš sin, ja verujem da mu je to ime i dalo snagu i da ga je spasilo. Ja verujem da mu je to ime spasilo život. Da je taj čovek koji je tako snažan koji je umro u 90 i nekoj godini i uspeo da održi porodicu na okupu, da je to ime dalo jačinu i našoj bebi.

Voditeljka ističe da je njen sin na rođenju bio ocenjen desetkom:

Foto: Instagram/printscreen

 

 

Ernest je rođen sa desetkom, a onda je prestao da diše, poplaveo je totalno. Bio je sedam dana na respiratoru i na svim tim aparatima. To je za mene bilo strašno. Bila sam vezana za krevet rekli su mi da nešto nije u redu sa bebom i videćemo i zatvorili vrata. To je za mene ostalo kao jedna velika trauma. On je savršen i dobro je nema neke 

Milica Kon kaže da je deda Ernest umro kada je Markova majka bila trudna: 

-Postoji još jedna priča, Markova majka je jako volela deda Ernesta i on je umro kada je ona bila trudna. Markova majka je poželela da sinu da to ime i njegov tata je rekao previše je rano tvoj tata je živ, možda će se uvrediti, videćeš jednog dana Marko će to ime dati svom sinu. Oni to nikada nikome nisu rekli. Kada sam im ja rekla da bih želela da se dečak zove Ernest, oni su počeli da plaču i ispričali nam šta se desilo te 1972. godine.

Foto: Printscreen You Tube

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Uspešno održana konferencija Lepota žene!
Moda i lepota

Uspešno održana konferencija Lepota žene!

Konferenciju "Lepota žene" drugu godinu za redom organizovala je agencija "Advertising Solutions", na čelu sa Natašom Vulin. Tokom celodnevnog programa, 21. maja, u prostoru Jugoslovenske kinoteke govorilo se o ženama kroz prizmu zdravlja, snage, pobede i lepote.

22.05.2024

16:37

Srbija