• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

05.07.2023

10:51

Crno jutro kod Nede Ukraden! Pevačica saopštila tragične vesti, svi izjavljuju saučešće!

Printscreen

Estrada

Crno jutro kod Nede Ukraden! Pevačica saopštila tragične vesti, svi izjavljuju saučešće!

Podeli vest

Pevačica Neda Ukraden pretužna je zbog iznenadne smrti drage osobe.

Pevačica, koja je svoj dom u rodnoj Dalmaciji skoro iz temelja renovirala i tamo sa zetom, ćerkom i unucima već par nedelja boravi oglasila se putem Instagrama i saopštila da se velika tragedija tamo dogodila.

Odličan prijatelj i dragi saradnik pop dive izgubio je život u saobraćajnoj nesreći.

Prošle godine na novoj pesmi Neda je sa njima sarađivala, on joj je napravio divne fotografije baš u polju lavande kojima se ona dugo hvalila, a sada je jednu od njih objavila tužnim povodom.

Ove prekrasne fotografije sa snimanja spota za pesmu "Lavanda" snimio je Stipe Šurlin koji je na žalost nedavno tragično izgubio život u saobraćajnoj nesreći! Otišao je jedan mladi, talentovani čovek, zaljubljenik u fotografiju, svoj kraj i svoju porodicu! Supruzi Petri, ćerkici i ostaloj porodici najdublje saučešće - napisala je tužna Neda, koja je još uvek u neverici.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Održane "Vaskršnje čarolije" na Savskom vencu (FOTO)
Politika

Održane "Vaskršnje čarolije" na Savskom vencu (FOTO)

Tradicionalna manifestacija za decu „Vaskršnje čarolije“ održana je ovog vikenda u Topčiderskom parku ispred Konaka kneza Miloša gde se okupio veliki broj dece koja su zajedno sa predstavnicima opštinskog rukovodstva uživala u vaskršnjem programu u organizaciji Opštine Savski venac.

05.05.2024

23:41

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija