• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.07.2023

16:51

"Organizovaće koncerte u zatvoru" Ana Nikolić oplela po Mirkoviću, pa se obratila Lukasu: Vidimo se na VMA!

Aleksandar Jovanović Cile/Marko Đoković

Estrada

"Organizovaće koncerte u zatvoru" Ana Nikolić oplela po Mirkoviću, pa se obratila Lukasu: Vidimo se na VMA!

Podeli vest

Pevačica Ana Nikolić se našla u središtu skandala zbog sukoba sa estradnim menadžerom Sašom Mirkovićem nakon što je snimak Ane Nikolić sa jezivim kraterima na licu osvanuo na njegovoj televiziji Hajp.

Pevačica ga je žestoko izvređala, a u njegovu zaštitu je stao njen kolega Aca Lukas. On je na društvenoj mreži Instagram rekao da je sa Sašom učinio sve da joj pomogne, aludirajući na njeno izlečenje od zavisnosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial)

 

- Vidimo se na VMA... Jer ti prvi jako dobro znaš šta je istina... Ja i droga... Zaista nemam čak ni  komentar. A dotični koji te je doslovno pretvorio u biljku organizovaće koncerte u zatvoru! - poručila je Ana Lukasu na svom Instagram profilu.

Podsetimo, ranije u toku dana Aca se javno obratio Ani na gorepomenutoj društvenoj mreži.

Foto: Foto: Marko Đoković

 

- Bože, koliko mi je žao ove žene! Sve smo uradili da joj pomognemo da se vrati. I vodio sam je da bude gost na mom koncertu u areni Zagreb, i evo vam konačno istine zašto nije pevala. Pa doputovala je u Zagreb na vreme, smestila se u hotel, ja sam počeo sa koncertom u 21 čas, ona je trebalo, logično da se pojavi u Areni najkasnije do 22 časa, jer koncert traje dva sata, ili malo više. A ona se pojavila u areni u 23 časa! Naravno da joj Mirković nije dozvolio da se popne na binu, jer je ovim činom pokazala ogromno nepoštovanje i prema njemu i prema meni, pogotovo što smo trenutno jedina dva čoveka na svetu, verovatno koja su bila rada i voljna da joj pomognu. Ne znam stvarno čemu pokušaj otrovne strelice u njenoj objavi, gde pominje kako ona nije Mirkoviću AcaLukas, u smislu toga, kao: "Ne možeš ti sa mnom tako ili ovako!" Nažalost Anci, jedino tačno što si napisala u objavi je upravo to, da naravno da mu ti nisi Aca Lukas! Ne njemu, nego nikome, i ne znam odakle ti ideja da pomisliš uopšte da možeš sebe da porediš u bilo kom kontekstu sa Acom Lukasom. Nisi mu ti Aca Lukas, niti ćeš, nažalost, ikada biti. A hteli smo da ti pomognemo. Iz dva razloga. Prvi, jer smo te voleli kao osobu, a drugi je taj, jer smo mislili, a i dalje mislimo da si bila velika zvezda i da vrlo lako možeš da se vratiš tamo gde si bila! Zaista, loše stvari i zlo bacas na jedino mesto gde si imala podršku! I pored svega se ne ljutim na tebe, i voleo bih da nađeš svoj put izlečenja i povratka na pravu stazu.Imao sam dobru volju i želju! Sada ti želim sve najbolje! Ali je problem u tome što sve najbolje prvo treba ti sama sebi da želiš. Ali kako stvari stoje, ti u stvari sebi želis sve najgore! Tako govore tvoji postupci Zao mi je! - napisao je pevač.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Iranski predsednik je ubijen? Približava nam se potpuni sumrak razuma u čitavom svetu! (VIDEO)
Live TV

Iranski predsednik je ubijen? Približava nam se potpuni sumrak razuma u čitavom svetu! (VIDEO)

Udarna tema u svim svetskim medijima jeste pad helikoptera iranskog predsednika. Pojavljuje se veliki broj dezinformacija. Predsednik nije bio sam. Postojala su još dva helikoptera sa ministrima. Da li je predsednik Irana još uvek živ ili nije? Gosti "Info večeri" bili su Dragan Vasiljković, iz fondacije Kapetan Dragan, kao i profesor dr Miloje Pršić, pukovnik u penziji.

19.05.2024

21:51

JOŠ TV VESTI

Hronika

Veštačenje ubica Danke Ilić pokazalo važnu činjenicu! Evo u kom stanju su bili kada su počinili monstruozan zločin!
Hronika

Veštačenje ubica Danke Ilić pokazalo važnu činjenicu! Evo u kom stanju su bili kada su počinili monstruozan zločin!

Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić dvogodišnje devojčice iz Bora koja je nestala 26. marta u mestu Banjsko Polje, dok je bila pod nadzorom majke, Dejan Dragijević iz Zlota i Srđan Janković iz Luke, za koje je utvrđeno deset dana kasnije da su devojčicu udarili službenim kolima tamošnjeg vodovoda, a potom je udavili, bili su na psihijatrijskom veštačenju u bolnici u okviru Centralnog zatvora u Beogradu.

19.05.2024

20:53

Sport

Planeta

Odbegli oligarh dao zastrašujuću prognozu za Ukrajinu!
Planeta

Odbegli oligarh dao zastrašujuću prognozu za Ukrajinu!

Bivši šef JUKOS-a, biznismen Mihail Hodorkovski, rekao je da su zapadne zemlje skoro već izgubile u ukrajinskom sukobu. Zatim je izdao izuzetno sumornu prognozu za budućnost Ukrajine za naredne dve godine, rekavši da je to i dalje „najbolji scenario“.

20.05.2024

06:29

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12