• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A.S.

13.04.2023

13:32

OVO JE BIVŠI MUŽ MARIJE KILIBARDE! Voditeljka bila samo godinu dana u braku sa slavnim sportistom

printscreen instagram/kilimara

Estrada

OVO JE BIVŠI MUŽ MARIJE KILIBARDE! Voditeljka bila samo godinu dana u braku sa slavnim sportistom

Podeli vest

Marija Kilibarda je pre veze sa Branislavom Vučelićem bila godinu dana u braku sa poznatim košarkašem, Vladimirom Radmanović, a o razlozima razvoda nikada nije želela da priča u javnosti.

Voditeljka Marija Kilibarda skoro tri godine je u skladnoj vezi sa Branislavom Vučelićem, sinom glumice Ljiljane Dragutinović, a retko ko zna da je ona pre njega bila u braku koji je trajao samo godinu dana. 

Vladimir Radmanović, proslavljeni košarkaš i Marija Kilibarda izgovorili su sudbonosno "da" nakon dugog perioda zabavljanja, ali njihov brak je nakon godinu dana doživeo krah. 

Foto: printscreen instagram

MArija Kilibarda

Voditeljka i košarkaš venčali su se 2016. godine u Sabornoj crkvi. Marija nije javno govorila o svojoj udaji, a želja njenog supruga bila je da njihovo venčanje ne bude medijski propraćeno.

 

Oni su živeli na imanju Radmanovića u Starim Banovcima daleko od gradske gužve, a nakon godinu dana odlučili su da stave tačku na svoj brak.

Foto: Starsportphoto

Vladimir Radmanović

 

Kao i samo venčanje, brak je okončan u tajnosti, oboje su nakon razvoda nastavili dalje. Glavni okidač bilo je neslaganje u Marijinom i Vladimirovom karakteru, ali su se ipak rastali bez teških reči i skandala.

 

- Smeta mi kad čujem ljude koji, komentarišući moj ili nečiji drugi odnos, tvrde da bračni partneri prebrzo odustaju. Niko ne zna šta se dešava iza zatvorenih vrata. Zato i ne volim da pričam o svom privatnom životu.... Nisam pričala dok sam bila najzaljubljenija, zašto bih i sada - kazala je Marija svojevremeno za "Stori".

 

Marija je jednom prilikom istakla o tome kakav muškarac njoj odgovara.

- Ljubav jeste esencija i osnovni preduslov dobrog partnerskog odnosa, ali nije dovoljna za njegovo funkcionisanje. Kad čujem ono "suprotnosti se privlače", odmah pomislim - kakve suprotnosti, hoću nekoga ko je isti car kao i ja - rekla je voditeljka koja nije krila da joj je razvod teško pao te da se za pomoć obratila psihoterapeutu.

Foto: ATAIMAGES

Branislav Vučelić i Marija Kilibarda

Harizmatična voditeljka je nakon košarkaša, uplovila u ljubavnu vezu sa Branislavom Vučelićem, sa kojim je skoro tri godine. Njihovu ljubav Marija je držala daleko od očiju javnosti, a nedavno je istakla da je u njemu našla najboljeg prijatelja, te da joj je pomogao kada je prolazila kroz teške probleme.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front! (VIDEO)
Live TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front! (VIDEO)

U Pojasu Gaze od početka sukoba ubijeno je više dece nego u svim svetskim sukobima zajedno. Amerika štiti Izrael do krajnjih granica, ipak navodno se sprema optužnica protiv Netanijahua zbog svega što se dešava u Pojasu Gaze. Na ovu, ali i druge aktuelne teme govorili su gosti "Rata uživo" Vojislav Milošević, direktor Centra za antiterorizam i Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

28.04.2024

19:53

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija