• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

03.03.2023

14:36

SVI PRIČAJU O LAPSUSU MILANA MARIĆA NA "PESMI ZA EVROVIZIJU"! Glumac se oprobao u ulozi voditelja, pa otkrio nešto što nije smeo! (VIDEO)

printscreen

Estrada

SVI PRIČAJU O LAPSUSU MILANA MARIĆA NA "PESMI ZA EVROVIZIJU"! Glumac se oprobao u ulozi voditelja, pa otkrio nešto što nije smeo! (VIDEO)

Podeli vest

Glumac Milan Marić za kratko vreme postao je omiljen među domaćom publikom, a RTS mu je ponudio da uz Draganu Kosjerinu vodi "Pesmu za Evroviziju" u čemu se on odlično snašao. Međutim, Marić je napravio kiks, koji nije prošao neopaženo.

U trenutku kada su čitali ko je među finalistima, Marić je požurio, pa je izgovorio reč Hurricane, pre nego što je Dragana Kosjerina trebala da pročita koji finalista prolazi dalje.

Foto: Alekasandar Jovanović Cile

Milan malo kiksnuo...

- Evo su nam polako devojke, stižu Hurricane - rekao je Marić par sekundi pre samog proglašenja, dok je Kosjerina tek počela da čita ko će proći dalje.

- Evo stižu nam devojke, stižu nam finalisti. Idemo dalje - kazala je Kosjerina.

- Sada idemo na peto mesto. Kompozicija pod rednim brojem jedan, Hurricane sa kompozicijom "Zumi, zimi, zami" - izgovorio je voditelj, a ovo nije promaklo oštrom oku i sluhu ljudi sa društvenih mreža.

Podsetimo, drugo polufinale muzičkog takmičenja "Pesma za Evroviziju 2023", na kojem je nastupilo 16 izvođača, a osam prošlo u finale, održalo se sinoć.

Nakon glasašnja publike i žirija, voditelji Dragana Kosjerina i Milan Marić saopšili su ko je prošao u veliko finale, koje se održava u subotu: Frajle, Nadia, Filari, Gift, Hurricane, Džipsi, Zejna i Duo Grand.

Dalje nisu prošli Igor Vins i Bane Lalić, Erget, Eegor, Jelena Vlahović, Ivona, Milan Bujaković, Zoran Todorović i Sanja Anastasija, Anđela i Doris Milošević.

Ovogodišnja Evrovizija održaće se u Liverpulu u velikoj Britaniji 9., 11. i 13. maja, a sinoć je, podsetimo, svoj plasman u finale obezbedilo osam učesnika "Pesme za Evroviziju": Stefan Shy, Princ od Vranja, CHEGI & Braća Bluz bend, Boris Subotić, Luka Blek, Filip Baloš, Nađa i Emphaty Soul Project, koji će se, zajedno sa sinoćnim finalistima, boriti za odlazak na veliko takmičenje.

Podsećanja radi, publika i stručni žiri odlučuje ko će biti predstavnik Srbije na "Evroviziji" glasovima u odnosu 50:50, a sav prihod od poslatih SMS poruka od strane gledalaca biće doniran u dobrotvorne svrhe, za nabavku aparata za Dom zdravlja u opštini Bojnik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front! (VIDEO)
Live TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front! (VIDEO)

U Pojasu Gaze od početka sukoba ubijeno je više dece nego u svim svetskim sukobima zajedno. Amerika štiti Izrael do krajnjih granica, ipak navodno se sprema optužnica protiv Netanijahua zbog svega što se dešava u Pojasu Gaze. Na ovu, ali i druge aktuelne teme govorili su gosti "Rata uživo" Vojislav Milošević, direktor Centra za antiterorizam i Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

28.04.2024

19:53

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija