• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika.rs

25.05.2022

12:30

CAKANA PROGOVORILA O KRIZAMA U BRAKU! Pevačica priznala: Dosta sam praštala, može jednom i dvaput, ali treći put neće sigurno!

Žarko Radovančev

Estrada

CAKANA PROGOVORILA O KRIZAMA U BRAKU! Pevačica priznala: Dosta sam praštala, može jednom i dvaput, ali treći put neće sigurno!

Podeli vest

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana otkrila je nepoznate detalje iz svog braka

Cakana je priznala da ima skladan brak u kom nikada nije bilo ljubomore niti sumnje da je neko neveran.

- Ja stvarno ne znam kako se osvežava brak, to baš i nije neki način da se brak osveži. Meni je nenormalno da se brak osvežava tako da se ide od ćoška do ćoška, osvežite ga - idite negde bez muža tri dana, pa se vratite - rekla je Dragica Radosavljević, pa dodala:

- Ko nema krize u braku taj je lud, svi imamo krize u braku, samo se to prevazilazi sa malo strpljenja, fleksibilnosti, mudrosti, životnog iskustva to se sve prevaziđe. Ja tek planiram da se venčam u crkvi - dodala je Cakana.

Foto: Novak Đurović

Cakana progovorila o braku

- Praštala sam dosta, treba biti mudar i treba tog životnog iskustva, mora se nekad nešto progutati, ali definitivno mrzim lažove, jednom, dvaput može, ali treći put baš neće - rekla je Cakana, a onda se odsvrnula i na mlađe koleginice. 

- Iskreno, toliko je to uzelo maha da je stvarno više degutantno, jeftino, nepraktično, neotesano, kako god okrenete. Devojke su se malo rekla bih dozvale pameti i da ove nove mlade pevačice počinju da vode računa. Ne morate nositi ne znam koliko kratku haljinicu da biste bili se*si -  rekla je pevačica, a onda je otkrila šta misli o starletama koje se sve više upuštaju u svet muzike i estrade:

- Ja pevam drugu vrstu muzike, tako da ja nisam baš mnogima konkurencija, a mnogi nisu meni, tako da ja za sebe imam posla. Ja sam lično protiv tih da se baš po cenu života peva, ako se ne zna šta će se u životu raditi, ali dobro, svi smo nekad počinjali i nemam problem da dam svakome podršku - rekla je Dragica Radosavljević Cakana.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ": 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Sukobi u centru Tel Aviva! (VIDEO)
PROTEST

Sukobi u centru Tel Aviva! (VIDEO)

Izraelska policija je upotrebila vodene topove i rasporedila konjičke jedinice kako bi rasterali pripadnike protest u Tel Avivu, organizovane protiv vlade i u znak podrške oslobađanju talaca iz Pojasa Gaze. Miting je bio praćen sukobima sa snagama za sprovođenje zakona, kao i hapšenjima.

19.05.2024

10:20

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12