• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Z.A.

30.04.2024

15:16

Hit! Dunja Ilić se fotkala u kupaćem, pa samu sebe počastila komentarom i pokazala da nema komplekse (FOTO)

Printscreen Instagram

Estrada

Hit! Dunja Ilić se fotkala u kupaćem, pa samu sebe počastila komentarom i pokazala da nema komplekse (FOTO)

Podeli vest

Pevačica Ajla Begović objavila je fotografiju na svom Instagram storiju i nasmejala svoje pratioce komentarom na sopstveni račun.

Ajla Begović, koju šira javnost poznaje pod imenom Dunja Ilić godinama vodi buran i turbulentan život, a detalje iz njega često deli na svojim društvenim mrežama.

Ova pevačica je poznata po ekscentričnim pesmama i spotovima, a ni privatno ne živi mnogo drugačije. Ipak, iako je napravila podužu pauzu, kada je u pitanju muzika, ostala je aktivna na Instagramu.

Ajla redovno objavljuje fotografije i storije, a ume da se našali i na sopstveni račun, što njeni pratioci posebno vole, jer smatraju da je "operisana" od kompleksa koje većina javnih ličnosti uglavnom ima.

Ovoga puta je objavila fotografiju u kupaćem kostimu i komentarom nasmejala svakoga ko ju je video.

Naime, Ajla pozira u đakuziju, u izazovnom izdaju, a u opisu fotografije je napisala:

- Pa, to se sa međedom može rvati. -

Foto: Printscreen/Instagram/ajla_begovic_official

 

Pevačica se očigledno našalila na sopstveni račun i htela da kaže da se ugojila i time je nasmejala svoje pratioce koji smatraju da nikada bolje nije izgledala.

Podsećamo, Ajla je najavila povratak na muzičku scenu:

- Nova pesma je u planu. Projekat koji će me promovisati kao tekstopisca i koji će otkriti sve ono što znam. Nudili su mi do sada da pišem, ali teme koje ne radim. Volim malo taj mrak, mistiku, melanholiju. Volim balade i takva je i ova pesma. Ne radim da bih se vratila ili gazila po estradi. Mislim da nikome nisam pretnja, pesma nije za klubove i diskoteke. Ne pravim pesmu za to. Balada je jako lepa i kvalitetna i definitivno nije za klubove. Možda što se tiče popularnosti mogu da budem problem, pa da pesma zaživi, ali ništa drugo. Tekst je biografski i vezan je za moju poslednju vezu i muškarca sa kojim sam završila odnos pre nekoliko meseci. Suština je da neko bira drugi put iako i dalje ima osećanja - rekla je ona nedavno za Kurir.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!
Politika

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!

Nosilac zajedničke liste 12 opozicionih stranaka i pokreta, Borislav Novaković, koji u kampanji tvrdi da se zalaže za uljudnost i transparentnost u politici, tukao se s policijom, lažno glasao iz Soluna, podržavao pajser brigade omladine Narodne stranke, i preršajno je osuđivan za privredne prestupe. Osim toga, primao je platu za posao na koji nije dolazio.

21.05.2024

10:49

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija
Fudbal

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija

Crvenoj zvezdi da može da se hvali da je neprikosnovena u domaćim okvirima, a Vojvodini za popravljenje celokupnog utiska o tekućoj sezoni i sigurnu Evropu, otprilike tako bi se u jednoj rečenici moglo odgovoriti na pitanje šta kojoj ekipi znači osvajanje današnjeg Kupa Srbije u fudbalu.

21.05.2024

08:26

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija