• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Ana Stanojević

01.05.2024

11:04

"Dovoljno sam luda i bez ludog kamena": Stanija u minijaturnom bodiju kao prava majstorica, ispričala sve ono što javnost dugo zanima (FOTO)

izvor: Privatna arhiva

Estrada

"Dovoljno sam luda i bez ludog kamena": Stanija u minijaturnom bodiju kao prava majstorica, ispričala sve ono što javnost dugo zanima (FOTO)

Podeli vest

Stanija je za Informer progovorila o kući koju Asmin gradi za nju, ali i o besnoj mašini koju joj je pratner kupio za rođendan.

Stanija Dobrojević je u velikom prvomajskom intevjuu za Informer govorila o svojim sećanjima na ovaj praznik, kao i kako će ga provesti ove godine. 

Nezaobilazna tema je bila i njena veza sa Asminom Durdžićem, koja svakodnevno skreće veliku pažnju javnosti. Stanija nam je otkrila da je sada u Asminovom i njenom odnosu sve u najboljem redu, ali da ne planira uskoro da stane na ludi kamen. 

Foto: izvor: Privatna arhiva

 

Šta za tebe predstavlja Prvi maj?

- Za mene Prvi maj predstavlja slobodu, odmor, prolećni dan proveden u prirodi.

Kako ćeš ga ove godine provesti i da li ideš negde na uranak?

- Za Prvi maj stižem u Srbiju i dan ću provesti na Fruškoj gori sa najmilijima. Posebno se radujem ovom Prvom maju jer je povezan sa Vaskrsom i mojom krsnom slavom, Đurđevdan, tako da ću te dane provesti u Srbiji sa porodicom.

Koje uspomene te vezuju za Prvi maj?

- Sećam se Prvog maja '95 i "Bljeska", slike stradanja, kada sam poslednji put videla oca. Znam da je devetog maja izgubio život na Dan pobede, srednja Ekonomska škola mi se zvala "9. maj", a ekonomiju sam upisala i završila po ugledu na oca koji je bio diplomirani ekonomista. Šestog maja je Đurđevdan, očeva krsna slava, a u maju mu je i rođendan. Ovaj mesec posvećujem njemu. Tako da... za mene maj i Prvi maj nosi mnogo simbolike!

Foto: izvor: Privatna arhiva

 

Da li spadaš u žene koje sve mogu same, ili ti je ipak potrebna pomoć muškarca?

- Ja sam samostalna, ostvarena žena koja ima sve u životu i sve može sama. Ako imam muškarca pored sebe onda odjednom više ništa ne mogu sama i on mora sve da mi pomaže.

Koje kućne poslove voliš najviše, a koje najmanje?

- Izuzetno sam pedantna i moj dom uvek mora besprekorno da blista i odiše čistoćom, tako da radim sve poslove po kući i uživam u tome! Meni čišćenje dođe kao neka vrsta terapije.

 Da li voliš da kuvaš i šta najbolje spremaš?

- Umem da kuvam i imam svoje posebne egzotične specijalitete koje volim da spremam, ali ja skoro i ne kuvam, a razlog zašto je to tako za ne bih sada da otkrijem.

Foto: izvor: Privatna arhiva

 

Završila si državni Ekonomski fakultet, da li se kaješ što tvoja karijera nije išla u tom pravcu?

- Završila sam fakultet zbog sebe, da bih bila obrazovana i prošla tu disciplinu polaganja teških ispita koja i te kako ima uticaja, kako da se oblikujemo u tim mladim godinama. Ko kaže da ja ne radim u svojoj struci? Možda ne radim zatvorena u nekoj kancelariji, ali sam veštinu i znanje i te kako upotrebila u životu i napravila karijeru i zaradu od toga. Ako ste mislili da su izgled i učešće u rijalitiju dovoljni da biste bili Stanija, onda ste se prevarili. Onda bi to svaka lepša devojka sa ulaskom u rijaliti ili slikanjem kao ja uspela.

Kao neko ko je fakultetski obrazovan, šta bi poručila mlađim generacijama koje smatraju da obrazovanje i školovanje nije obavezno?

- Poručila bih da su u pravu! Došlo je novo vreme i novi poredak sveta gde vam diploma prestižnih fakulteta više nije garancija za posao i uspeh. 

Foto: izvor: Privatna arhiva

 

Da se ne baviš ovim poslom, koji bi bio tvoj posao iz snova?

- Bila bih najbolja producentkinja, neko ko stvara i kreira iza scene! Imam neverovatne ideje, vizije... Super sam u opremanju novih stanova i domova. Svoj stan sam osmislila i opremila svojim idejama! Kreativna sam u svemu što je vezano za lepotu!

Iza tebe i Asmina je prilično buran period, da li ste sada uplovili u mirnu luku?

- Hm, to što se ja medijski povučem i budem mirna k'o bubica, možda nekome liči na mirnu luku... Uglavnom, najveće bure su prošle i ne ponovile se!

Asmin je za Informer otkrio da gradi vilu za, koliko si uzbuđena zbog toga, s obzirom na to da ćeš biti zadužena za uređivanje iste?

- Ne dopada mi se to što on planove iznosi javno, jer to ume da privlači negativnu energiju ljudi koji drugima ne žele dobro... Ja volim da ćutim o svemu i da tome nečemu radujem!

Foto: izvor: Privatna arhiva

 

Šta će vaša kuća obavezno morati da ima?

- Plan "kuće iz snova" sam napravila još pre nego što sam upoznala Asmina, međutim kad smo pričali o tome i kad mi je pokazao svoj nacrt, kuće su skoro bile identične! Kuća mora da ima veliko dvorište i vodu u blizini, bilo da je to okean, jezero ili bazen, nije bitno...

Da li planiraš da uskoro staneš na ludi kamen?

- Dovoljno sam luda i bez ludog kamena!

Durdžić je slikao kola koja ti je kupio, da li je automobil stigao kod tebe u Majami?

- Zašto ja moram da odgovaram na ova pitanja, to treba da pitate njega... I taj auto treba da stigne u Srbiju, ne Majami...

Foto: izvor: Privatna arhiva

 

S obzirom na to da zarađuješ veliku svotu novca, da li ti smeta kada govore da "živiš na Asminov račun"?

- Ma kakvi, razne priče i fama se vezuju za moje ime i pojavu, tako da je to još jedan epitet u nizu!

Koji Asminov poklon ti je najdraži?

- Prsten... jer je nekako čist i podseća na najlepši period pre čitavog ovog skandala i javne afere koja mi je nanela mnogo bola i neprijatnosti.

Da li i dalje pratiš "Elitu"?

- Ja nemam pravo da išta pratim za moje dobro! S početka sam se osećala da čitavu "Elitu" nosim na svojim leđima, a nisam učesnik iste! Kao kraljica u šahu, a nisam u igri! Onda sam morala da se sklonim i isključim iz svega kako bih se oporavila i nastavila sa svojim životom! Finale ću da ispratim, gde mi je cilj da pobedi pravda. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nosilac opozicione liste se tukao se s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!
Politika

Nosilac opozicione liste se tukao se s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!

Nosilac zajedničke liste 12 opozicionih stranaka i pokreta, Borislav Novaković, koji u kampanji tvrdi da se zalaže za uljudnost i transparentnost u politici, tukao se s policijom, lažno glasao iz Soluna, podržavao pajser brigade omladine Narodne stranke, i preršajno je osuđivan za privredne prestupe. Osim toga, primao je platu za posao na koji nije dolazio.

21.05.2024

10:49

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija
Fudbal

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija

Crvenoj zvezdi da može da se hvali da je neprikosnovena u domaćim okvirima, a Vojvodini za popravljenje celokupnog utiska o tekućoj sezoni i sigurnu Evropu, otprilike tako bi se u jednoj rečenici moglo odgovoriti na pitanje šta kojoj ekipi znači osvajanje današnjeg Kupa Srbije u fudbalu.

21.05.2024

08:26

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija