• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

04.03.2024

17:42

Preminula Kejt Midlton? Posle nagađanja da je princeza umrla, oglasila se palata

profimedia

Showbiz

Preminula Kejt Midlton? Posle nagađanja da je princeza umrla, oglasila se palata

Podeli vest

Princeza od Velsa je bila podvrgnuta operaciji 16. januara, posle čega je provela dve nedelje u bolnici, a kako je palata navile nakon toga, Kejt Midlton se oporavlja u udobnosti svog doma. Od tada je prošlo skoro dva meseca, a od princeze ni traga, a ni glasa.

Iznenadna operacije princeze od Velsa je ceo svet podigla na noge. Kejt Midltom je hitno morala na operaciju abdomena i od tada joj se gubi svaki trag. Kako je palata navodila par puta, ona se oseća "dobro" i uspešno se oporavlja, ali niko ne veruje u to saopštenje.

Zbog nedostatka informacija o zdravstvenom stanju Kejt Midlton, razne glasine su počele svetom da kruže, od toga da je umrla pa do toga da se neće oporaviti i da je u komi.

Novinarka Konča Kaleja lažno je tvrdila u popularnom španskom informativnom programu Fiesta da je princeza Kejt (42) u komi zbog komplikacija, piše Tajms.

- Lekari su u tom trenutku morali da donesu drastične odluke zbog komplikacija koje su nastale. Odlučeno je da je stave u indukovanu komu. Morali su da je intubiraju. Bilo je ozbiljnih komplikacija koje nisu očekivali jer je operacija prošla dobro, ali postoperativni period nije prošao tako dobro - rekla je ona.

Novinarka je još rekla da se Kejt borila za svoj život, te da je nakon operacija "praktično cela bolnica" postavljena u kraljevskom domu za proces oporavka.

Međutim, izvor iz palate je oštro demantovao te tvrdnje, prenosi People.

- To je potpuna besmislica. Ta novinarka nije pokušala da proveri bilo šta što je rekla sa bilo kim iz porodice. To je u osnovi, potpuno izmišljeno, i ja ću ovde koristiti ljubazan engleski: to apsolutno nije slučaj - rekao je za Tajms izvor iz palate.

Takođe, kako prenosi The Sun, palata je rekla da se princeza oporavlja i jedva čeka da se vrati svakodnevnim aktivnostima.

- Od samog početka smo bili jasni da nećemo davati komentare o zdravlju princeze od Velsa i da ćemo samo izaći sa značajnim informacijama. Videli smo ludilo na društvenim mrežama i to neće promeniti našu strategiju. Princeza ima na pravo na intimu i javnost to mora da poštuje. Ona se nada da će javnost razumeti njenu želju da se skloni što je više moguće zbog svoje dece. Njena želja je da njeni lični medicinski podaci ostanu privatni. Princeza od Velsa želi da se izvini svima koji su zabrinuti zbog toga što mora da odloži svoje predstojeće kraljevske obaveze. Ona se raduje povratku i obavezama - piše u saopštenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Malović: Vučić sve daje i bori se za bolju i jaču Srbiju
Politika

Malović: Vučić sve daje i bori se za bolju i jaču Srbiju

Na dan kada Aleksandar Vučić ponovo ide u Njujork da brani nacionalne interese i da kaže u lice svetskim moćnicima ono što niko drugi nije smeo da im kaže, oni koji su očigledno opozicija sopstvenoj državi i narodu se ponovo oglašavaju u pozivanju na njegov linč i nasilnu smenu, istakao je Branislav Malović, član Predsedništva SNS.

20.05.2024

09:55

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oglasio se otac Mateja Periša: Danas je godišnjica od pronalaska tela
Hronika

Oglasio se otac Mateja Periša: Danas je godišnjica od pronalaska tela

Matej Periš (27) iz Splita nestao je u noći između 30. i 31. decembra 2021. godine u Beogradu, a njegovo beživotno telo nađeno je u maju 2022. godine na Adi Huji. Tačnije, na današnji dan MUP Srbije je potvrdio da je telo muškarca koji je na sebi imao garderobu koju je Matej nosio uoči nestanka, pronađeno 18. maja oko 9 časova ujutru, zapravo telo nestalog mladića iz Splita.

20.05.2024

06:54

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12