• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

11.05.2023

10:20

UŽASNE VESTI IZ HOLIVUDA! Porodica Džejmija Foksa spremna na NAJGORI SCENARIO!

EPAIMAGES

Showbiz

UŽASNE VESTI IZ HOLIVUDA! Porodica Džejmija Foksa spremna na NAJGORI SCENARIO!

Podeli vest

Dobitnik Oskara, slavni holivudski glumac Džejmi Foks, još uvek se nalazi u bolnici, a njegova porodica, kako prenose američki mediji, nema najsjajnije prognoze za njega.

Holivudski glumac Džejmi Foks još uvek se nalazi u bolnici usled, javnosti još uvek nepoznatog, zdravstvenog problema sa kojim se susreo pre nekoliko nedelja i zbog kog je čitav Holivud duboko zabrinut.

Iako glumčevi portparoli stalno govore da je dobro, i dalje ostaje pitanje iz kog razloga Foks još uvek nije napustio bolnicu. Velika su nagađanja u američkim medijima u kakvom je stanju slavni holivudski zavodnik.

Foto: EPAIMAGES

Džejmi Foks

S tim u vezi, "Radar Online" prenosi kako je njegova porodica zabrinuta, te spremna na "najgori scenario". 

- Džejmijeva porodica ističe da je glumac dobro i da se njegov stanje poboljšava, dok lekari pokušavaju da dođu do korena njegovih problema, ali on ne bi bio u bolnici ovoliko dugo da je sve kako treba - rekao je izvor blizak oskarovcu. 

Foto: EPAIMAGES

Džejmi Foks

Foks je među najomiljenijim figurama u industriji zabave i nema problem ni sa kim. Dobitnik Oskara je, navodno, morao da bude oživljavan nakon što je pretrpeo incident, koji njegova porodica želi da sakrije. Svi tragovi ukazuju na mogući problem sa mozgom, ali za sada ništa nije potvrđeno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djordje

pre 1 godinu

Toliko smo zabrinuti da nemam reci?! Skuplja struja,benzin,samponi,sapuni,hleb i sve zivo svaki dan poskupljuje! Ostavljamo vama medijima da se zabrinete za glumce i njihove familije, toliko napacrne i jadne ljude koji eto koji pored svega i svih finansiskih problema imaju da sad moraju da brinu i o nepoznatim bolestima i znog kojih moraju u privatne klinike na lecenje?! Bas mi ih je zao?!

zora

pre 1 godinu

Vama je sve incident. Incident su sitni ne predvidjeni dogadjaji. Da li vam ovaj slucaj lici ne sitnu -malu stvar?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija