• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

09.05.2023

16:23

TIK PRED VEČERAŠNJU EVROVIZIJU! Luk Blek otkrio PROMENE u nastupu, pa poslao poruku: Budimo uz ljude koji su PRETRPELI TRAGEDIJU!

EPAIMAGES

Showbiz

TIK PRED VEČERAŠNJU EVROVIZIJU! Luk Blek otkrio PROMENE u nastupu, pa poslao poruku: Budimo uz ljude koji su PRETRPELI TRAGEDIJU!

Podeli vest

Luk Blek, tik pred najveći nastup u dosadašnjoj karijeri, progovorio je o večerašnjoj polufinalnoj večeri, promenama koje ćemo videti na sceni, te stravičnim tragedijama koje su se dogodile u Srbiji.

Večeras će se u Liverpulu održati prvo polufinalno veče "Evrovizije" u sklopu koga će se nastupiti 15 takmičara, između ostalog i Luk Blek.

Luka Ivanović će se publici predstaviti pod rednim brojem 3, a sada je u razgovoru sa medijima, pred sigurno najveći nastup u svojoj dosadašnjoj karijeri, progovorio na temu stravičnih ubistva koja su žestoko potresla njegovu rodnu zemlju, te kako je to uticalo na njega i čitav tim u Engleskoj.

Foto: EPAIMAGES

Luk Blek

- Nije više ista atmosfera. Naravno da su tragedije u Srbiji uticale na ceo tim, kao i na mene. Mnogo je bitnije da se sada bude uz sve te ljude koji su pretrpeli gubitak i traumu, nego da tema bude Evrovizija. Na festivalu radimo samo one stvari koje nismo mogli da otkažemo. Potrudiću se da kroz pesmu pošaljem celom svetu važnu poruku.

U domaćim medjima, kao bomba, je odjeknula vest da je naš predstavnik tik pred takmičenje otkazao sve probe, ne bi li se solidarisao sa žrtvama i njihovim porodicama.

Foto: EPAIMAGES

Luk Blek

- Dogodila se strašna, užasna tragedija. Duboko me potreslo kad sam čuo takve grozne vesti. Toliko me zgrozilo to što sam čuo da sam zbog šoka otkazao svoju evrovizijsku probu. Bilo mi je nezamislivio da pevam u trenutku dok se lekari bore za dečje živote, dok roditelji oplakuju svoju decu.

Blek je istakao da se izuzetno raduje svom večerašnjem nastupu, te da se nada da će sve proći u najboljem redu. Dodao je da je zajedno sa svojim timom radio na brojnim promenama koje će čitav nastup u globalu učiniti, kako kaže, boljim, te će neke stvari biti veće i obojene drugim bojama.

Foto: EPAIMAGES

Luk Blek

Talentovani umetnik, koji inače i živi u Londonu otkrio je da su mu roditelji došli u Englesku iz Čačka, odakle potiče, te da će njegov nastup pratiti iz publike u Areni u Liverpulu.

U daljem razgovoru sa medijima, izvođač pesme "Samo mi se spava", na pitanje da li je u kontaktu sa kolegama iz Srbije, kao i ko mu je pužio podršku, Luka je rekao: 

Foto: EPAIMAGES

Luk Blek

- Imao sam podršku od Marije Šerifović i Sanje Vučić, ali i cele prve postave grupe Hurricane. Podržali su me i takmičari sa Pesme za Evroviziju. Ipak, s Konstaktom sam najviše pričao o Evroviziji. Potrudiću se da uživam, ali da to uživanje učinim korisnim zbog same poruke pesme - rekao je Luk Blek za Kurir.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija