• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Saša Kostić

21.05.2024

09:05

Saznajemo! Zvezda serije "Kuća od papira" snima u Beogradu! Sa njim je i svima omiljeni lik iz "Južnog vetra"! Ovo su detalji

Shutterstock/promo

Kultura

Saznajemo! Zvezda serije "Kuća od papira" snima u Beogradu! Sa njim je i svima omiljeni lik iz "Južnog vetra"! Ovo su detalji

Podeli vest

U Srbiju dolazi sve više svetskih zvezda koji ovde snimaju razne projekte.

U Beogradu je počelo snimanje filma "Start" koji je inspirisan kultnim ostvarenjem "Nacionalna klasa" iz 1979. godine.

Kako je Informer ekskluzivno pisao prošle godine glavnu ulogu u njemu igraće Rade Ćosić čiji je lik inspirisan čuvenim Flojdom kojeg je glumio Dragan Nikolić.

Foto: Printscreen/Youtube

Dragan Nikolić u filmu "Nacionalna klasa"

Snimanje ovog projekta uveliko traje, a kako saznajemo jedan od glumaca koji će se pojaviti u filmu je i Darko Perić koji je svetsku slavu stekao rolom Helsinkija u popularnoj španskoj seriji "Kuća od karata" ("La casa de papel").

- Darko će u filmu biti gostujuća glumačka zvezda koji će imati manju, ali veoma upečatljivu ulogu. Cela ekipa ga je sjajno prihvatila i na setu vlada fantastična atmosfera. Oduševljen je što posle dužeg vremena snima u svojoj zemlji jer zbog obaveza koje ima u stranim projektima retko boravi u Srbiji - priča izvor za Informer.

Foto: profimedia

Glumac Darko Perić

Pored Darka, ekipi se pridružio i Miodrag Radonjić kojeg je publika zavolela u hit filmu i seriji "Južni vetar". Koja je njegova uloga u filmu još uvek nije poznato, ali nema sumnje da će publika biti veoma zadovoljna kada film bude izašao u bioskope.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Glumac Miodrag Radonjić

Rade Ćosić je ranije za Informer otkrio da je presrećan što igra u filmu "Start".

- Osim "Nacionalnom klasom", film je inspirisan i čuvenim američkim hitom "Paklene ulice". Biće to prvi srpski film o trkama, posle više od 40 godina. Obožavao sam Gagu u ulozi Flojda! Radujem se što ću se naći u ulozi vozača trkačkog automobila, jer su trke želja i san skoro svakog dečaka - ispričao je Rade za Informer i otkrio detalje svoje uloge:

Foto: Zoran Sinko

Glumac Rade Ćosić

Beba je infantilan, ali i strastven momak. I šarmantan je, kao što je bio Gaga Nikolić, kao da mu je sin. U filmu neće biti nasilja, niti mnogo psovki. Biće to komedija s elementima akcije i drame.

Jedan od producenata filma Nikola Burovac otkrio je delić radnje filma "Start".

Radnja filma je smeštena u današnje vreme, odnosno 44 godine posle dogodovština čuvenog Flojda. Glavnu ulogu igra Rade Ćosić! On će biti glavni vozač koji je ultratalentovan, ali anksiozni lik, ili briljira ili razočara. Zanimljivo je da će u scenama trka voziti "jugo" do 1.100 kubika! - priča Burovac.

U ulozi vozača trkačkih automobila naći će se i Andrija Milošević.

Foto: ATAIMAGES

Glumac Andrija Milošević

Film "Start" režira Vladimir Popović, a premijera se očekuje na jesen 2024.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Palma slavi pobedu na izborima: Hvala Jagodincima! (FOTO)
Izbori 2024

Palma slavi pobedu na izborima: Hvala Jagodincima! (FOTO)

Na lokalnim izborima u Jagodini ubedljivu pobedu odnela je lista “Dragan Marković Palma – Jedinstvena Srbija - Ivica Dačić – SPS” sa 56,98% glasova, druga je lista “Aleksandar Vučić – Jagodina sutra” 25,47 %, treća “Maja Radojičić – Jagodina zaslužuje bolje” sa 6,49 % i četvrta “Mi snaga naroda – prof dr Branimir Nestorović” sa 4,07%, dok ostale dve liste nisu prešle cenzus. “

03.06.2024

12:17

Vesti

Delegacija Narodne skupštine Srbije u poseti Kini
Politika

Delegacija Narodne skupštine Srbije u poseti Kini

Delegacija Narodne skupštine Srbije doputovala je danas u Peking, gde će učestovati na Četvrtom sastanku Stalnog komiteta Svekineskog narodnog kongresa (SK SKNK), jednog od najvažnijih organa vlasti u Narodnoj Republici Kini.

03.06.2024

11:41

Dodik o velikoj diplomatskoj pobedi: Rezolucija propala na glasanju u UN zahvaljujući delovanju Srbije i Vučića!
Politika

Dodik o velikoj diplomatskoj pobedi: Rezolucija propala na glasanju u UN zahvaljujući delovanju Srbije i Vučića!

Predsednik Republike Srpske, Milorad Dodik izjavio je da je rezolucija o Srebrenici propala na glasanju u Generalnoj skupštini UN i da je takvo glasanje rezultat i ogromnog truda i delovanja Srbije i predsednika Aleksandra Vučića, koji su, kako je istakao, neumorno u nebrojenim kontaktima sa članicama UN ukazivali na jednostranost i netačnost onoga što je bošnjačko-nemačka rezolucija spremila kao osudu srpskog naroda, Srbije i Republike Srpske.

03.06.2024

10:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija