• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. Kostić

05.01.2024

10:58

Zapostavila je karijeru zbog ljubomornog muža! Svi je znate iz "Maratonaca", a smela je da snima samo u Beogradu

Printscreen/Youtube

Kultura

Zapostavila je karijeru zbog ljubomornog muža! Svi je znate iz "Maratonaca", a smela je da snima samo u Beogradu

Podeli vest

Rola u ovom kultnom ostvarenju reditelja Slobodana Šijana obeležila joj je karijeru koju je zapostavila zbog privatnog života.

Pored neponovljivog Mije Aleksića, Bate Stojkovića, Bore Todorovića, Pavla Vuisića, Zorana Radmilovića i Bogdana Diklića i Melita Bihali uspela je da zasija u filmu "Maratonci trče počasni krug".

Sigurno je svi dobro znate po ulozi služavke porodice Topalović. 

Rola u filmu "Maratonci trče počasni krug" obeležila je njenu karijeru, a kako je za života pričala veće uloge nije prihvatala zbog ljubomornog muža, Ivana Bihalija. 

Foto: Printscreen/Youtube

Melita, Pavle, Bata i Mija u filmu "Maratonci trče počasni krug"

- Bila sam primorana da odbijem brojne velike uloge zbog toga što mi je suprug bio veoma ljubomoran. U zenitu najveće slave dobijala sam brojne ponude, međutim on mi nije dozvoljavao da ih prihvatim. Plašio se šta će se dešavati na snimanjima van Beograda - kazala je Melita.

Iz tog razloga prihvatala je samo uloge koje je snimala u sprskoj prestonici, pa je tako maestralno dočarala Nemicu u filmu "Žikina ženidba", sekretaricu direktora u "Vrućem vetru" i radnicu u vešernici u "Tesnoj koži".

Melita Bihali preminula je u avgustu 2023. godine.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija