• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.B.

28.12.2023

20:02

Premijera nastavka najgledanije ruske komedije "Sluga 2": Reditelj Klim Šipenko poručio: "Ovo je multi-moralni film" (VIDEO)

ATAIMAGES

Kultura

Premijera nastavka najgledanije ruske komedije "Sluga 2": Reditelj Klim Šipenko poručio: "Ovo je multi-moralni film" (VIDEO)

Podeli vest

Reditelj najgledanije ruske komedije preneo gledaocima poruku koju nosi ovo filmsko ostvarenje.

Dugoočekivani nastavak najgledanije ruske komedije svih vremena "Sluga 2", večeras će premijerno biti prikazan ispred beogradske publike.

Foto: Yellow, Black and White

 

U ovom filmskom ostvarenju glavnu ulogu igra proslavljeni glumac Miloš Biković. Film je zabeležen kao najgledaniji film svih vremena u Rusiji, a veliki uspeh postigao je i u Srbiji.

Foto: ATAIMAGES

 

Reditelj ovog filma "Sluga 2" Klim Šipenko poručio je gledaocima poruku koju nosi ova urnebesna komedija:

Foto: ATAIMAGES

 

- Ima mnogo poruka, nema samo jedna. Postoji mnogo morala, kao što su drugarstvo,ljubav, tretiranje drugog ljudskog bića na način na koji bi on ili ona trebalo da pristupa drugom ljudskom biću. Ako imaš para, to ne znači da se zakoni ne odnose na tebe. Ako tako pogledamo, onda je ovaj film multi-moralni, nema samo jednu poruku, nego više.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Težak sudar u Mirijevu: Ima povređenih, Hitna pomoć na licu mesta!
Hronika

Težak sudar u Mirijevu: Ima povređenih, Hitna pomoć na licu mesta!

U Mirijevu, tačnije na uglu ulica Koste Nađa i Rudi Čajeveca, došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su se sudarila dva automobila. Nezgoda je izazvala zastoj u saobraćaju, a jedno vozilo je čak udarilo u banderu i zaustavilo se na trotoaru, dok je drugo ostalo na sred raskrsnice.

16.06.2024

23:21

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija