• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M. D.

29.10.2023

17:15

Golotinja na RTS-u! Korisnici zgroženi zbog nagih muškaraca koji 'mlate' polnim organima, komentari neviđeni

printscreen RTS

Kultura

Golotinja na RTS-u! Korisnici zgroženi zbog nagih muškaraca koji 'mlate' polnim organima, komentari neviđeni

Podeli vest

Snimak golih muškaraca koji uz muziku "mlate" polnim organima na trećem kanalu Radio-televizije Srbije, širi se društvenim mrežama kao pošast uz duhovite i sarkastične komentare, dok su pojedini korisnici i zgroženi.

Snimak iz predstave "Olimp" koja je emitovana na RTS 3 pre nekoliko godina i koja traje 24 časa, sada je postao viralan na društvenim mrežama. Na snimku se mogu videti potpuno nagi muškarci koji dok stoje "mlate" polnim organima, a sve to su mogli da gledaju gledaoci svih uzrasta jer je kategorizovano kao "umetnički program".

Među onima koji su bili šokirani i u komentarima pitali o čemu se radi, bilo je i onih koje je ovo razveselilo: "Javni penis Srbije", "Vaše pravo da vidite penis", "Dajte mi da pošaljem drugarici, rođendan joj je", "Ja da sam muško, ovako bih 18 sati pred ogledalom", "Platila bih ovo da gledam", su samo neki od komentara. A s obzirom na to da je ovaj snimak emitovan na Javnom servisu pre nekoliko godina, tada je bilo i onih koji su bili ozbiljno zabrinuti zbog programa koji su mogla da vide i deca. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija