• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer

07.07.2023

20:34

"Imam poseban dar, u sponzoruši probudim emociju" Stjepan Hauser šokirao izjavom, evo šta bi radio da je žena!

Promo

Kultura

"Imam poseban dar, u sponzoruši probudim emociju" Stjepan Hauser šokirao izjavom, evo šta bi radio da je žena!

Podeli vest

Svetski poznat violončelista Stjepan Hauser progovorio je o muško-ženskim odnosima, a jednom izjavom je šokirao.

Svetski poznat violončelista Stjepan Hauser progovorio je o muško-ženskim odnosima, a jednom izjavom je šokirao.

Foto: ATA Images

 

- Ja da sam žensko bio bih u Beloj kući. Uglavnom su muškarci papci, labilni su. Vide ženu i žensku lepotu i ne znaju gde su, pogube se - rekao je Stjepan na samom početku.

Stjepan se dotakao i toga da su neki ljudi u njegovoj blizini samo iz koristi, a onda je spomenuo i sponzoruše.

- To uzmeš pod normalno. Ja imam poseban dar. Čak i oni najgoru, da je ne znam kakva sponzoruša, ja u njoj probudim emociju. Ona pusti tu suzu, pusti tu čaroliju. Ne opterećujem se uopšte. Ja da sam žena verovatno bih bio gori od svih njih - rekao je on između ostalog.

Na koncerte Stjepana Hausera dolaze velike svetske zvezde, a na poslednjem koji je održao u Jermeniji pojavila se i najpoznatija svetska starleta Kim Kardašijan.

Foto: printscreen

 

Stjepan je tada na svom Instagram profilu objavio fotografiju sa Kim, oduševljen njenom pojavom.

- Žene iz Jermenije su prelepe - naveo je u objavi.

Foto: Instagram

 

Podsetimo, veliku pažnju javnosti privukla je Stjepanova veza sa hrvatskom pop zvezdom Jelenom Rozgom. Par je bio u emotivnom odnosu dve i po godine, a vezu su raskinuli sredinom 2017. godine.

- Ovim putem želim da obavestitim medije da smo Stjepan i ja odlučili da prekinemo našu vezu i krenemo svako svojim putem. Iza nas ostavljam lepe uspomene i okrećem se budućnosti i novim životnim radostima. Zahvaljujemo medijima na razumevanju što o ovoj temi više ne želimo da pričamo. To je naša zajednička odluka i molimo vas da je poštujete - poručila je 2017. Jelena Rozga putem svog predstavnika za medije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija