• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

24.06.2023

13:21

POJAVILE SE FOTOGRAFIJE SA CRKVENOG VENČANJA ĆERKE GAGIJA JOVANOVIĆA! Anđela i Mihail Dudaš se zakleli pred Bogom na večnu ljubav!

Instagram prntscreen/_blejzmodesti

Kultura

POJAVILE SE FOTOGRAFIJE SA CRKVENOG VENČANJA ĆERKE GAGIJA JOVANOVIĆA! Anđela i Mihail Dudaš se zakleli pred Bogom na večnu ljubav!

Podeli vest

Anđela Jovanović i Mihail Dudaš upravo su se zakleli na večnu ljubav i pred Bogom, a sklapanju crkvenog braka prisustvovali su samo najbliži članovi porodice.

Mlada glumica i ćerka proslavljenih umetnika Branke Pujić i Dragana Gagija Jovanovića nedavno je sa sa atletičarom Mihailom Dudašem sklopila građanski brak na kojem je ponela raskošnu venčanicu, a sada je u crkvi obukla skromnu belu haljinu.

Foto: Instagram prntscreen/_blejzmodesti

Crkveno venčanje Anđele Jovanović i Mihaila Dudaša

Dudaš je odenuo laneno odelo za ovu priliku, a oboje su na glavi poneli zelene venčiće. 

Građansko venčanje su proslavili na jednom salašu u Krčedinu, a velika, gala svadba biće upriličena danas u Zemunu. 

Manja svadba je bila u prirodi, pored Dunava, a iako su mladenci pripreme veselja držali sve vreme u tajnosti, momenti sa venčanja istog dana su dospeli do javnosti.

Foto: Instagram printscreen/topic.daniel

Građansko venčanje proslavili pored Dunava... Anđela i Mihail

Mlada je blistala u beloj, dugoj korset venčanici sa dubokim šlicem, dugim velom i velikim bidermajerom od raznobojnog cveća, dok je mladoženja nosio tamno odelo i belu košulju, dok je posebno zanimljiv bio detalj koji je nosio na glavi u vidu venca.

Podsetimo, otac mlade, čuveni glumac Dragan Gagi Jovanović, ispratio je mezimicu do oltara, a potom se čvrsto grlio sa zetom, pa je jasno da se jako vole i poštuju.

Foto: Instagram prntscreen/_blejzmodesti

- Apsolutno, naravno, zauvek - rekla je Gagijeva ćerka Anđela na pitanje da li uzima Mihaila za supruga, a ništa manje ubeđen nije bio ni Mihail.

Nakon što su se zavetovali na ljubav i brak, Mihail je ščepao mladu, a potom je usledio filmski poljubac.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Težak sudar u Mirijevu: Ima povređenih, Hitna pomoć na licu mesta!
Hronika

Težak sudar u Mirijevu: Ima povređenih, Hitna pomoć na licu mesta!

U Mirijevu, tačnije na uglu ulica Koste Nađa i Rudi Čajeveca, došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su se sudarila dva automobila. Nezgoda je izazvala zastoj u saobraćaju, a jedno vozilo je čak udarilo u banderu i zaustavilo se na trotoaru, dok je drugo ostalo na sred raskrsnice.

16.06.2024

23:21

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija