• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

22.02.2023

15:40

(VIDEO+FOTO) ANĐELKA PRPIĆ U ZAGRLJAJU OŽENJENOG KOLEGE: Slučajni partneri!

Informer

Kultura

(VIDEO+FOTO) ANĐELKA PRPIĆ U ZAGRLJAJU OŽENJENOG KOLEGE: Slučajni partneri!

Podeli vest

Anđelka Prpić je u šestom mesecu trudnoće, a lepa glumica je danima glavna tema u domaćim medijima od kako se razvela od supruga Darija Prpića, ovaj put našla se u zagrljaju oženjenog kolege.

Ona je na svom Instagram profilu podelila je niz fotografija i video snimaka sa muškarcem za koga kaže da je njen slučajni partner, a njena objava izazvala je lavinu komentara.

- Slučajni partneri. Pravi prijatelj. Moj Miki - napisala je Anđelka Prpić koja je uživala u zagrljaju popularnog glumca Milana Kalinića.

Na slikama se vidi  da joj društvo pravi kolega po glumačkom, ali i voditelskoj vokaciji Kalinić, a njih dvoje, čine idealan tandem kada su humor i šala u pitanju. 

Nakon objave popularne glumice komentari su se samo nizali, a jedan post je mnogima zapao za oko.

Foto: printscreen/Instagram

 

- Da niste oboje zauzeti, bili bi idealan par - pisalo je ispod fotografije Milana Kalinića i Anđelke Prpić.

Foto: printscreen/Instagram

 

Njih dvoje kad god da se sretnu, umeju da zapevaju, da se provesele i da se našale, uvek sa dobrom energijom i osmehom na licu.

Anđelka i Milan su dokaz da su muško-ženska moguća, kao i da ne mora da postoji nešto više.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija