• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.06.2020

13:09

UHAPŠENA ZVEZDA SERIJE "VESELE SEDAMDESETE" zbog optužbi za TROSTRUKO SILOVANJE!

Kultura

UHAPŠENA ZVEZDA SERIJE "VESELE SEDAMDESETE" zbog optužbi za TROSTRUKO SILOVANJE!

Podeli vest

Šok u svetu!

Čuveni glumac iz serije "Vesele sedamdesete", Deni Masterson, bio je pod istragom zbog prijava čak tri žene, da ih je se*sualno napastvovao, a nedavno su podignute optužnice i glumac je uhapšen!

Jedna od tri žene je Denijeva bivša devojka. One navodno tvrde da su se silovanja dogodila pre 16 godina, iako ga tada nisu prijavile. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by that '70s show (@hydebeulah70s) on May 18, 2020 at 10:14pm PDT

 

Deni, koji se sada bavi i muzikom pored glume, oštro je porekao tvrdnje da je ikada ikoga s*ksualno napastvovao.

- Ove prijave rezultat su želje za pažnjom. Bivša devojka koja me je prijavila ostala je sa mnom u vezi i nakon datuma kada se navodno dogodio napad, i nakon raskida me je progonila da ponovo budemo zajedno - rekao je svojevremeno on.

Masterson je uhapšen u sredu ujutru, a pušten je uz kauciju od 3.3 miliona dolara. Njegovo saslušanje je zakazano za 18. septembar.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija