• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.05.2024

16:28

Srbija je naš zavet, naša zakletva, naš život i naša budućnost! Predsednik Vučić poslao jaku poruku (VIDEO)

instagram/avucic

Politika

Srbija je naš zavet, naša zakletva, naš život i naša budućnost! Predsednik Vučić poslao jaku poruku (VIDEO)

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu snimak sa mitinga u Čačku i građanima poslao jaku poruku.

- Za nas je Srbija sve! Srbija je naš zavet, Srbija je naša zakletva, Srbija je naš život, Srbija je naša budućnost. Srbiju i nikome i ni za šta nećemo dati. Živela Srbija - napisao je predsednik Vučić na Instagramu uz snimak iz Čačka sa  mitinga SNS.

Podsećamo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas na predizbornom skupu Srpske napredne stranke i koalicije okupljene oko liste "Aleksandar Vučić - Čačak sutra" da je mnogo toga urađeno za Čačak i Moravički okrug u poslednjih 10 godina, ali da se mora nastaviti istim tempom i da je briga za ljude najvažnija. Vučić je rekao da je na lokalu ovde mnogo urađeno, u Čačku i o Moravičkom okrugu od Milonovca, Lučana i Ušća.

"Uradili smo mnogo stvari, naravno ljudi žive svoje živote i nikada nisu sasvim zadovoljni, ali ako pogledate rezultate, ako pogledate semafor i šta je urađeno u odnosu na ono što smo imali pre deset godina, da budemo sasvim fer, svidelo se to nekome da čuje ili ne, nikada u istoriji, posebno dakle od Drugog svetskog rata pa na ovamo, nije toliko toga napravljeno i nije se tom brzinom napredovalo", rekao je Vučić i dodao da ipak to nije dovoljno i da mora bolje.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija