• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.05.2024

14:19

Šta bi tek radio kada bi se dokopao vlasti? Bahati Savo Manojlović ne mari za zakon (VIDEO)

printscreen

Politika

Šta bi tek radio kada bi se dokopao vlasti? Bahati Savo Manojlović ne mari za zakon (VIDEO)

Podeli vest

Jedan od školskih primera bahatih opozicionih političara svakako je lažni ekolog Savo Manojlović, koji je, kao i svaki drugi icemer, na ličnom primeru pokazao ono što smo i sami znali, a to je da jedno priča građanima Srbije, a drugo sprovodi u praksi!

Naime, danas je bahati Savo Manojlović vozio svoju "besnu mašinu" žutom trakom na Novom Beogradu u vreme kada to nije dozvoljeno i nije mario za zakon! 

Kako se može videti na snimku ispod, Manjlović jurca žutom trakom na Novom Beogradu u ulici Jurija Gagarina pre raskrsnice sa ulicom Antifašističke borbe. 

Pogledajte snimak: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija