• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.05.2024

21:46

Pobedili smo ih 23 razlike, a onda je VAR soba odlučila drugačije! Vučić: Pokazao sam poštovanje prema svima, ali tamo se radilo samo o jednom narodu

printscreen TV Prva

Politika

Pobedili smo ih 23 razlike, a onda je VAR soba odlučila drugačije! Vučić: Pokazao sam poštovanje prema svima, ali tamo se radilo samo o jednom narodu

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras na zasedanju Generalne skupštine UN nisu uspeli da dobiju ni prostu većinu prilikom glasanja o rezoluciji o Srebrenici.

- Na galeriji su bile srpske i bošnjačke žrtve i tu su bila dva incidenta koje je obezbeđenje zaustavilo. Srpske žrtve su donele srpsku zastavu, a bošnjačke su imale srebreničke cvetove i bosanske bedževe. Ja sam pokazao poštovanje prema svima, ali tamo se radilo samo o jednom narodu.  Da se srpski narod proglasi genocidnim, ne neki drugi. I na kraju smo ih legitimno pobedili ne sa tri, nego sa 23 razlike, kazao je Vučić.

Prema njegovim rečima, to što su oni rekli "odluka iz var sobe je da je to drugačije" .

- Nikakav problem. Nisu uspeli da dobiju ni prostu većinu, čak ni od prisutnih u sali. Ja sam smatrao da je strašno važno da pokažemo koliko se ponosimo svojom zastavom, srpskim rodom, ne vređajući nikoga. Nijednu ružnu reč nisam rekao o Bošnjacima ili srebreničkim žrtvama, niti je moguće ni normalno da se to kaže, ni u jednom momentu. Sve što su hteli je da Srbiji zadaju udarac, da pričaju gluposti kao Kovač - rekao je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija