• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.05.2024

15:14

UŽIVO U PROGRAMU! Brnabićevoj tokom Informerovog Kolegijuma stigla neočekivana poruka!

Zoran Sinko

Politika

UŽIVO U PROGRAMU! Brnabićevoj tokom Informerovog Kolegijuma stigla neočekivana poruka!

Podeli vest

Predsednici Skupštine Srbije Ani Brnabić je tokom "Kolegijuma" Informera stigla poruka koja je najbolji dokaz koliko je Srbija uvažena u svetu.

Brnabićevoj je, dok je sa urednicima Informer televizije razgovarala o sramnoj rezoluciji, stigla poruka koju je pročitala našim kolegama. 

- Upravo mi stigla poruka od premijera države Sao Tome i Prinsipe. Uvek možete da računate na nas, glasi poruka - pročitala je ona na Kolegijumu. 

Podsetimo, Sao Tome i Prinsipe glasao je protiv sramne rezolucije u UN o Srebrenici. 

Brnabićeva je na Kolegijumu pričala i o tome kako su sponzori rezolucije su otvorili Pandorinu kutiju. 

- Mislim da će ovo dovesti do novih sličnih rezolucija. Sponzori ove rezolucije su otvorili Pandorinu kutiju. Nikaragva je imala jako dobar govor, gde su oni sami najavili neke rezolucije. Vučić je dan pre glasanja pokušao da ga odloži. On je rekao: ako glasate za ovu, kako onda nećete glasati za rezoluciju o genocidu Hrvatske nad Srbima i Jevrejima u Jasenovcu. Vi, koji ste izvršili najveće genocide na ovom kontinentu, vi ćete sad nama da određujete šta je genocid i terate nas da se izjašnjavamo o tim stvarima - navodi Brnabić.

Celo gostovanje Ane Brnabić pogledajte OVDE

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija