• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.05.2024

13:38

JE L' TREBA DA SE BIJEM SA VAMA?! Ćuta napravio haos u ministarstvu, reagovalo obezbeđenje! (FOTO)

Ata images

Politika

JE L' TREBA DA SE BIJEM SA VAMA?! Ćuta napravio haos u ministarstvu, reagovalo obezbeđenje! (FOTO)

Podeli vest

Lažni ekolog Aleksandar Jovanović Ćuta, osvedočeni ljubitelj dobre kapljice, po ko zna koji put nije propustio da otvoreno demonstrira nasilje, iako se, bar u izjavama, lažno predstavlja kao borac protiv nasilja.

Ćuta i njegovi saborci iz Ekološkog ustanka, naime, pokušali su da upadnu u prostorije Ministarstva građevinarstva na čijem čelu je Goran Vesić.

Gerilski upad u zgradu ministarstva, Ćuta je pravdao tvrdnjom da je poseta najavljena i da će od Vesića tražiti ugopvor o zakupu zgrade Generalštaba.

Foto: Ata images

 

 

- Koga štitite? Ovog što prodaje srpsku zemlju…Kako vas nije sramota? Treba da se bijem sa vama kao građanin? - pretio je Jovanović obezbeđenju koje je hitno reagovalo i nije mu dozvolilo da uđe u zgradu.

Podsetimo, kako je Informer već pisao, Ćuta je nedavno upao i na konferenciju za novinare predsednice Skupštine Ane Brnabić.

Foto: Ata images

 

 

Nasuprot ovom divljačkom ispadu, predsednica Skupštine je reagovala krajnje smireno i racionalno, ali odlučno i beskompromisno

Foto: Ata images

 

 

- Srbija protiv nasilja uživo. Ovako izgleda poštovanje svih građana Republike Srbije, doma Narodne Skupštine, ovako izgleda kada mislite da procedure i pravila, pa na kraju krajeva i pristojno ponašanje ne moraju da važe za vas. Čovek je sve sam o sebi rekao, ne bih tu imala šta da dodam. Hvala na ovom performansu, ovo je još jedan dokaz kako neki od njih zamišljaju dijalog. Čovek dođe, iako se nije odazvao ni na jedan razgovor, ni na jednom sastanku se nije pojavio, dođe ovde, kaže šta ima, optuži za različite gluposti, a sve što je izgovorio su laži, sve o predsedniku Srbije Aleksandra Vučića, preko mene kao predsednice Narodne skupštine, pokupi se i ode. Ne sasluša odgovor, ne zanima ga razgovor. Jedina sramota u tome je što on pripada grupi koja sebe zove Srbija protiv nasilja - ironično je konstatovala tada konstatovala Brnabićeva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija