• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.05.2024

14:37

Da, gospođo Kandić - ovo nije Tadićeva Srbija! Osvedočena srbomrziteljka potrčala u Avaz da pljuje po Vučiću!

printscreen / Ata images

Politika

Da, gospođo Kandić - ovo nije Tadićeva Srbija! Osvedočena srbomrziteljka potrčala u Avaz da pljuje po Vučiću!

Podeli vest

Nataša Kandić, osvedočena srbomrziteljka potrčala je u Dnevni avaz da napadne Srbiju i predsednika Srbije Aleksandra Vučića i to u najtežem trenutku u modernoj istoriji Srbije kada se šef države i državni vrh grčevito bore protiv donošenja rezolucije o Srebrenici u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija.

Osim što je ponovila mantre o navodnom genocidu u Srebrenici, Kandićeva je priznala da današnja Srbija nije onakva kakva je bila kada je žuta hobotnica vedrila i oblačila Srbijom.

Ponizna, antisrpska i vlast koja se izvinjava svima za sve i svašta. Vlast koja ne vodi računa o Srbima van Srbije, vlast kojoj nije stalo do Republike Srpske... 

Foto: printscreen

 

 

- Doći će i neko drugo vreme kada će Srbija imati vlast koja će Međunarodni dan sećanja na žrtve (lažnog, prim. aut.) genocida poštovati i pamtiti, ne samo u skladu sa činjenicama već i onako kako dolikuje, da to bude spomen žrtvama kojima je dosta doprinela i sama Srbija, nesprečavanjem, nekažnjavanjem i podrškom koju je pružala snagama RS - izgovorila je Kandić. 

Foto: printscreen

 

 

Sve je, dakle, jasno. Kad Nataša Kandić priziva drugu i drugačiju vlast u Srbiji - ima li boljeg dokaza da je sve ono što rade predsednik Srbije i Vlada Srbije, a što je potpuno suprotno Kandićevoj, jedini ispravan put.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!
Topola

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!

U selu Lipovac kod Topole u nedelju, 16. juna održaće se druga Lipovačka gulašijada. Ideju za ovu manifestaciju dobili su ovdašnji meštani koji su gulašijadu prošle godine organizovali prvi put, a za sutra je najavljeno čak 50 ekipa!

15.06.2024

08:20