• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.05.2024

22:35

Vujičićeva čvrsto uz predsednika Vučića u najizazovnijim trenucima: Mi smo slobodarski narod koji nikada nije vodio osvajačke ratove i otimao tuđe!

Informer

Politika

Vujičićeva čvrsto uz predsednika Vučića u najizazovnijim trenucima: Mi smo slobodarski narod koji nikada nije vodio osvajačke ratove i otimao tuđe!

Podeli vest

Predsednica Skupštinskog odbora za KiM Danijela Vujičić pružila je podršku predsedniku Aleksandru Vučiću.

- Sutra je 23. maj nije Vidovdan, ali kao da jeste, ponovo će se sve videti - rekao je naš predsednik Aleksandar Vučić. Dan kada su Srbi ponovo na sudilištu te velike međunarodne scene, arena „prava i pravde”, da ne komentarišem pokretače rezolucije i njihova očekivanja, da će sve glatko proći. Očigledno je da podignuta ili spuštena ruka, onih koji su uzeli ulogu imperatora u areni gde će se gladijatori preglasavati i nisu neki imperatori, da jesu ne bi izmestili pitanje “genocidnosti srpske nacije” iz SB gde bi ih naravno dočekao veto. Podrška i zahvalnost, predsedniku Srbije Aleksandru Vućiću i našim diplomatama, za najveću i najsnažniju borbu za naš slobodarski narod, za sve što čine i što su učinili. Klanjam se svim nevinim žrtvama. I svaka od njih zaslužuje pravdu. Šta je sa srpskim žrtvama? Svete??? I da se sutra kojim slučajem izglasa ta nesrećna rezolucija, koja ima za cilj potpirivanje mržnje, tamo gde je stala i stavljanje klina u točkove Srbije koja je neprikosnoveni faktor mira na Balkanu, šta će se promeniti? Za nas Srbe ništa, mi smo slobodarski narod koji nikada nije vodio osvajačke ratove i otimao tuđe, a iz svih ratova izlazio kao pobednik, pokazujući neustrašivu hrabrost i ratnu taktiku koja se i danas predaje, i ući na prestižnim vojnim akademijama. Toliko je priča i primera, humanosti srpskog vojnika, da nas jedna nelegalno pokrenuta rezolucija ne može poniziti i staviti pečćat genocida. Živela Srbija - jasna je Vujičićeva.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!
Topola

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!

U selu Lipovac kod Topole u nedelju, 16. juna održaće se druga Lipovačka gulašijada. Ideju za ovu manifestaciju dobili su ovdašnji meštani koji su gulašijadu prošle godine organizovali prvi put, a za sutra je najavljeno čak 50 ekipa!

15.06.2024

08:20