• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.04.2024

12:40

Opozicija i separatisti uvezli aktiviste da glume Kaćane: 50 separatista nedeljom zaustavlja saobraćaj i provocira narod (FOTO)

NS Uživo

Politika

Opozicija i separatisti uvezli aktiviste da glume Kaćane: 50 separatista nedeljom zaustavlja saobraćaj i provocira narod (FOTO)

Podeli vest

Maltretiranje građana, zaustavljanje saobraćaja i širenje separatističkih ideja će očigledno biti matrica kojom će se rukovoditi novosadska opozicija pred lokalne izbore koji predstoje u Novom Sadu.

Na današnjem primeru vidimo da svega pedesetak profesionalnih aktivista sa separatističkim zastavama tokom mirnog nedeljnog prepodneva maršira Kaćem i provocira lokalno stanovništvo.

Da manjina nastavlja da teroriše većinu i želi da izazove nasilje vidimo na primeru Kaća gde profesionalni aktivisti danima pokušavaju da izazovu incident i sebe prikažu kao žrtve.

Foto: NS Uživo

 

Nadamo se da će nadležni organi reagovati i sprečiti ovakvo bahato ponašanje i terorisanje od političke manjine, koja sa svojih pedesetak profesionalnih aktivista ide od kvarta do kvarta, od mesta do mesta i izaziva haos u vezi  sa gotovo svim društvenim temama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Kurti na svaki mogući način teroriše Srbe na Kosmetu! Cilj je da se čitavo srpsko stanovništvo zaplaši i protera! (VIDEO)
Live TV

Kurti na svaki mogući način teroriše Srbe na Kosmetu! Cilj je da se čitavo srpsko stanovništvo zaplaši i protera! (VIDEO)

U noći između petka i subote, sat vremena nakon ponoći, u centru Leposavića, privedena su dva maloletnika, zbog, kako su potvrdili, pevanja pesama na jednom rođendanu. Tzv. Kosovska policija ih je, kažu, prskala suzavcem i primenjivala silu sve do policijske stanice. Na ovu temu za Informer govorio je Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku.

17.06.2024

09:59

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija